Bose on esitellyt pienikokoisen Smart Soundbar 600 -äänipalkin. Se tukee Dolby Atmos -tilaääntä viiden kaiutinelementin voimin. Kaksi niistä on suunnattu ylös, kun taas kaksi on sivulla ja kaksi edessä. QuietPort-teknologia taas avittaa valmistajan mukaan tarjoamaan syvää ja vääristymätöntä bassontoistoa kaikilla äänenvoimakkuuksilla.

Laitteessa on Wi-Fi, Bluetooth, Spotify Connect, AirPlay 2 ja sisäänrakennettu Chromecast, joilla hoituu suoratoisto. Fyysisinä liitäntöinä on optinen sisääntulo sekä hdmi-liitäntä eARC-tuella. Tuki löytyy Bose TrueSpace-teknologialle, joka muuttaa 5.1-kanavaisen ja stereosisällön Atmos-tilaääneksi. Laitteen pystyy myös liittämään osaksi Bosen monihuonejärjestelmää, ja sen kaveriksi voi liittää yhteensopivat Bosen kuulokkeet, subbarin ja takakaiuttimet.

Korkeutta soundbarilla on ainoastaan reilut viisi, syvyyttä reilut kymmenen ja leveyttä hiukan vaille 70 senttimetriä. Se mahtuu siis helpommin television alle. Soundbarissa on sisäänrakennettuna tuki Google Assistant -ja Amazon Alexa -puheohjauksille.

Bose Smart Soundbar 600:n hinta on 549,95 euroa. Se on ennakkomyynnissä Bosen verkkosivuilla, ja toimitukset alkavat 24. lokakuuta. Laite on väriltään musta.

bose.fi