Bowers & Wilkins on laajentanut langattomien vastamelukuulokkeiden PX-sarjaansa uusilla malleilla. Uutuuksia ovat korvan päälle asetettavat PX5-kuulokkeet, korvan ympäröivät PX7-kuulokkeet ja kahdet urheilukäyttöön tarkoitetut nappikuulokkeet – PI3 ja PI4.

Uudessa designissa on hyödynnetty digitaalista signaaliprosessointia, ensimmäisinä kuulokkeina Qualcommin aptX Adaptive Bluetooth -koodekkia, joka mahdollistaa 24 bitin ja 48 kilohertsin laadun ja matalan latenssin.

PX7-kuulokkeet ovat PX-kuulokkeiden seuraajat. Niissä on 43 millimetrin elementit. Akunkestoksi luvataan 30 tuntia, ja 15 minuutin latauksella ytyä saa viideksi tunniksi. PX5-kuulokkeissa on 35 millimetrin elementit, akunkestoa on 25 tunniksi. Kolmen tunnin kuunteluajan saa 15 minuutissa.

Vastamelutoiminnossa on tarjolla kolme tasoa. Sanka on PX-kuulokkeiden tavoin hiilikuitukomposiittia, jonka luvataan olevan samanvahvuista kuin alumiini mutta painoltaan vain puolet. Värivaihtoehdot ovat harmaa ja hopea.

PI3 ja PI4 -kuulokkeissa on kahdeksan ja kymmenen tunnin akunkesto. Ensimmäisessä mallissa on kahdet elementit, joista jokaiselle on omat vahvistimet. Niissäkin on vastamelutoiminto. Kuulokkeet saa kiinni toisiinsa magneeteilla, jolloin toisto keskeytyy automaattisesti. PI3 saapuu myyntiin lokakuussa, PI4 tammikuussa 2020.

www.bowerswilkins.com

www.bwgroup.fi