Bowers & Wilkins esitteli langattomat PX7 Carbon Edition -kuulokkeet, joilla valmistaja juhlistaa vuosikymmenen kestänyttä menestystä kuulokkeiden tuotekategoriassa.

Viimeisen vuoden aikana Bowers & Wilkins on nauttinut erinomaisesta menestyksestä lippulaiva PX7 over-ear -kuulokkeilla. Nämä mukautuvat ja melua vaimentavat mallit tarjoavat vertaansa vailla olevan yhdistelmän henkeäsalpaavaa äänenlaatua, älykkäitä ominaisuuksia ja äärimmäistä mukavuutta, jotka yhdessä ovat auttaneet heitä voittamaan lukemattomia palkintoja ja suosituksia ympäri maailmaa.

Vuonna 2020 on kulunut kymmenen vuotta Bowers & Wilkinsin kaikkien aikojen ensimmäisen kuulokemallin, ikonisen P5: n, lanseerauksesta.  P5 oli läpimurtomalli, joka määrittelee asiakkaiden odotukset rakenteelle, suunnittelulle ja äänenlaadulle premium-suorituskykyisten kuulokkeiden luokassa.

Nyt Bowers & Wilkins juhlii tätä menestystä julkaisemalla PX7 Carbon Edition -mallin. Uusi Carbon Edition on suunniteltu korostamaan PX7: n uraauurtavaa hiilikuitu-komposiittivahvistuksen käyttöä kuulokkeiden osissa. Siinä on korkealaatuinen hiilenmusta pinta timanttileikattuilla yksityiskohdilla, mikä luo entistä korkeamman ilmeen, joka herättää myös maineikkaan Bowers & Wilkins -kuulokkeiden perintöä vuosien varrella alkuperäisen P5: n innoittamana.

PX7 Carbon Editionin mukaansatempaava äänimaailmaan on erityisesti vaikuttanut mittatilaustyönä valmistetut 43,6 mm: n elementit, jotka on suunnitellut, kehittänyt ja virittänyt maailmankuulu Bowers & Wilkinsin suunnittelutiimi, joka on vastuussa legendaarisista 800-sarjan Diamond-kaiuttimista.

Äänenlaadun ylläpitämiseksi PX7 Carbon Edition tukee myös uusimpia langattomia koodekkeja, mukaan lukien äskettäin käynnistetty Bluetooth aptX Adaptive -tekniikka, joka mahdollistaa aidon korkean resoluution musiikin siirtämisen langattomasti 24-bittisellä / 48 kHz: n suoratoiston laadulla.

PX7 Carbon Editionissa on jopa 30 tuntia kestävä akku yhdellä latauksella (ANC aktivoituna) ja se tukee 15 minuutin pikalataustoimintoa, joka mahdollistaa vielä viisi tuntia käyttöä.

Suositushinta: 399 euroa
Lisätietoa: bowerswilkins1.com/eu-en/headphones/px7-carbon