Australialainen Burson Audio on julkistanut uuden Conductor 3:n. Kyseessä on DA-muuntimen, kuulo­ke­vah­vis­timen ja esivahvistimen yhdistelmä.

Tehoa luvataan 7,5 wattia kanavaa kohden. DA-muuntamisesta pitää huolen kaksi ESS9038-piiriä. Sen voimin laite yltää pcm-toistossa 32 bitin syvyyteen 786 kilohertsin näytteenottotaajuudella sekä dsd512-laatuun. Digitoisto sujuu myös langattomasti bluetooth 5.0:n ja aptX HD -koodekin avulla. USB-piiri on brittiläisen XMOS:in valmistama ja softa-ajurista vastaa puolestaan saksalainen Thesycon.

Bursonille ominaiseen tapaan laitteen neljä V6-operaatiovahvistinta voi vaihtaa muihin valmistajan malleihin ja siten hienosäätää soundia enemmän omaan makuun sopivaksi. Potkua luvataan riittävän minkä tahansa kuulokkeiden ajamiseen. OLED-näytön voi asettaa toimimaan pysty- tai vaaka-asennossa. Mukana tulee myös kaukosäädin.

Ensimmäinen Conductor-sarjan laite esiteltiin vuonna 2007 ja uusinta mallia on kypsytelty kolmen vuoden ajan. Edeltäjään verrattuna lämmönjohtavuuden luvataan olevan kolme kertaa parempi.

Hinnat ja aikataulu Suomen osalta eivät ole vielä tiedossa. Osviittaa antanee jonkin verran kakkosversion 1 859 euron ohjehinta.

www.bursonaudio.com

www.tur-pex.com