AVPlussan numero 7/2019 on ilmestynyt. Teimme paluun printtimuotoon, minkä lisäksi tarjolla on tuttuun tapaan digitaalinen näköislehti ja tilaajille myös mobiiliystävällinen html-versio.

Mukana uusimmassa numerossa on viiden alle 350 euron älypuhelimen vertailu. Jatkoimme viime numerosta tutulla subbarivertailua, tällä kertaa 4 + 1 järeämmällä mallilla. Tutustuimme Waltterin edulliseen EMS/TENS-elektroterapialaitteeseen ja mukana kulkevaan DJI Osmo Pocket -gimbaalikameraan.

Äänentoistopuolella loimme ennakkokatsauksen HIFImessuille. Hifilaitteista tutustuimme monipuoliseksi osoittautuneeseen Denon DRA-800H -viritinvahvistimeen. Highend-puolelta testattavanamme kävi Sonus Faberin kaunis Electa Amator III, joka on uusi versio vuoden 1987 klassikosta.

Rujompaa mutta käytännön sanelemaa muotoilua edustaa Hifin historiaa -sarjassa tarkastelemamme Genelec 1022A. Kokeilimme Harman/kardon Citation One-älykaiuttimen ja perehdyimme auton äänenvaimennukseen. Seurasimme myös Quadin elektrostaattikaiuttimien seikkailua auton katolla Tarttoon. Myös tämänkertaiset sovellusvinkkimme auttavat äänen säädöissä ja analysoinnissa.

Testasimme Sonyn LCD-malliston 75-tuumaisen 4k-lippulaivatelevision, jo Kokeilussamme kävi myös Klipschin soundbar, jolla saa helposti elokuvatoistoon lisää ytyä. Lisäksi opastamme HDMI-tekniikan ja kaapelien maailmaan.

Lehti on luettavissa printin lisäksi verkossa digitaalisena näköislehtenä ja ladattavissa myös pdf-versiona. Digitaalisen irtonumeron normaalihinta on 5,90 euroa.

Uusin lehti löytyy täältä.