Canon on esitellyt kaksi pikakameraa – Zoemini S ja Zoemini C. Molemmat mallit saapuvat kauppoihin huhtikuun lopussa. Niillä pystyy tulostamaan kuvaamiaan kuvia suoraan kamerasta 5 x 7,6 cm kokoisiksi tarroiksi. Tarrat ovat vedenkestäviä ja musteettomia. Zink-papereita tulee mukaa 10 kappaletta ja lisää saa hankittua 20 tai 50 arkin pakkauksissa.

Monipuolisempi Zoemini S -kamera sisältää kahdeksan megapikselin kokoisen kennon. Sen etupaneelissa on selfie-kuvauksessa auttava peili, valaisuun niin ikään selfie-ystävällinen rengasvalo, ja lisäksi mukana tulee kaukosäädin. Kamerassa on microSD -korttipaikka.

S-malli tukee Canon Mini Print -sovellusta suotimien ja lisätyn todellisuuden kehyksien lisäämistä ja bluetoothin välityksellä tapahtuvaan tulostamiseen. Hintaa kameralla on 179 euroa. Värivaihtoehdot ovat ruusukulta, mattamusta ja helmenvalkoinen.

Kevyemmässä Zoemini C:ssä on vaatimattomampi viiden megapikselin kenno.
Siitä puuttuu myös tuki mobiilisovellukselle. Selfie-peili kuitenkin löytyy, samoin kuin microSD-korttipaikka. Kamera maksaa 129 euroa. Värivaihtoehdot ovat pinkki, keltainen, mintunvihreä ja petroolinsininen.

www.canon.fi