Canton on esitellyt 2.1-kanavaisen Smart Soundbar 9:n. Siinä on kaksi 19 millimetrin diskanttielementtiä, kaksi 50 millimetrin alumiinista keskiäänielementtiä, neljä bassoelementtiä sekä kaksi passiivielementtiä ryydittämässä bassontoistoa lisää. Tehoa vahvistimesta löytyy 300 wattia.

Soundbarissa on wi-fi-yhteys ja Chromecast-yhteys, jonka kautta voi suoratoistaa musiikkia esimerkiksi Spotifystä, Deezeristä, Tidalista ja Google Play Musicista. Toisto sujuu langattomasti myös aptX-koodekilla varustetun bluetooth-yhteyden välityksellä.

Soundbar tukee Dolby Digital- ja DTS Digital Surround -dekoodauksia sekä korkearesoluutioista toistoa 24 bitin ja 96 kilohertsin laatuun asti. Taajuuskorjaimen esivalintoja on kaksi. Laitteesta löytyy myös huulisynkronointi, ja soundbarin voi opettaa tottelemaan myös muita kaukosäätimiä.

Fyysisinä liitäntöinä on neljä hdmi-sisääntuloa ja yksi hdmi arc -lähtö, joista kaikki tukevat hdcp 2.2:ta ja 4k-läpivientiä, sekä optinen, koaksiaalinen ja rca-sisääntulo. Lisäksi löytyy lähtö subbarille.

Wi-fin kautta voi yhdistää soundbarin myös muiden Cantonin Smart-malliston laitteiden kanssa. Niihin kuuluvat esimerkiksi Smart SUB 8 -subbari ja Smart Soundbox 3 -surround-kaiuttimet.

Hinta ja myyntiintuloaika Suomessa eivät ole vielä tiedossa. Värivaihtoehdot ovat musta ja hopeanharmaa.

www.canton.de/en

www.audelec.fi