Chord on julkistanut uuden sukupolven Hugo TT:stä. Lippulaivamalli Daven alapuolelle sijoittuva da-muunnin/kuulokevahvistin/etuvahvistin on nimeltään Hugo TT 2 ja se eroaa työpöytäkokoisesta Hugo 2 -mallista suuremman kokonsa, näyttönsä ja liitäntöjensä puolesta.

TT:hen verrattuna uutta on Artix 7fpga -siru, jonka luvataan tarjoavan viisinkertaisesti laskentatehoa. Edessä on näppäimet, joilla voi säätää suotimia ja crossfeediä. Mukana tulee myös kaukosäädin. Uuden virtalähteen luvataan selättävän vaativimmatkin kuulokkeet. Hetkellistä virtaa luvataan viisi ampeeria ja jatkuvaa jännitettä 9,3 volttia.

Digisisääntuloja on enemmän, eli kaksi optista 24 bitin ja 192 kilohertsin laadulla, kaksi koaksiaalista 24-bittisenä ja 768-kilohertsisenä sekä usb 768 kilohertsin laatuisena. Myös dsd512 onnistuu usb:n kautta. Langaton toistokin on mahdollinen aptx:ää tukevalla Bluetoothilla. Lähtöinä taas on balansoidut xlr:t, balansoimattomat rca:t, Chordin laitteiden kanssa toimiva bnc dx sekä kuulokkeille kaksi 6,3 mm plugia ja yksi miniplugi.

Laite tulee saataville syksyllä. Suomen hinta ja saatavuus ei ole vielä tiedossa. Britanniassa hintaa tulee olemaan noin 4 000 puntaa.

www.chordelectronics.co.uk

www.mareks.fi