Chord Electronics on julkistanut Android-version Gofigure-sovelluksestaan. Gofigurella pystyy säätämään Poly-laitteen asetuksia. Poly puolestaan on striimaava lisälaite yhtiön kuulokevahvistin/dacille Mojolle.

Aikaisemmin sovellus on ollut saatavilla vain iOS-laitteille. Siitä löytyy aloitusta helpottava apuri sekä Polyn tärkeimmät asetukset. Sovelluksen on tarkoitus helpottaa Polyn kehittyneempien prosessien käyttöä ja tuoda mukanaan intuitiivisuutta liukusäätimillä ja alasvetovalikoilla. Wifi- ja bluetooth-yhteydet ja Hotspot-tilat saa kytkettyä päälle ja pois, jolloin laitteen käyttö helpottuu niin kotona kuin sen ulkopuolella. Verkkoyhteyksiä voi tarkastella ja poistaa listoilta ja asettaa maakohtaisia Wi-Fi-asetuksia.

Sovelluksen avulla voi toistaa MPD:llä luotuja soittolistoja käyttämällä Polyn kortinlukijaa. Se on myös tarkoitettu toimimaan yhdessä kolmannen osapuolen hallintasovellusten kanssa. Laitetta voi käyttää esimerkiksi Roonin kanssa, jolloin liukusäätimistä voi vaihtaa Roon Ready -ja Roon DSD -tilojen välillä. Dsd-toisto onnistuu myös BitPerfect-tilassa.

Sovellus on ilmainen ja ladattavissa Androidille täältä ja iOS:ille täältä.