Kanadalainen Classé on esitellyt Münchenin High End Show’ssa kolmannen sukupolven Delta-sarjastaan. Uusia malleja ovat Delta Pre, Delta Power ja Delta Mono, eli stereoesivahvistin ja -päätevahvistin sekä monopääte.

Delta Pre -mallissa on rutkasti liitäntöjä. Digisisääntuloina usb, aes/ebu sekä koaksiaalisia ja optisia liitäntöjä. Analoginen liittäminen onnistuu balansoituna ja balansoimattomana. Hintaa on Britanniassa 10 000 puntaa.

Delta Stereo tarjoaa tehoa 250 wattia kanavaa kohden kahdeksan ohmin kuormalla ja 500 wattia neljän ohmin kuormalla. Hintaa sillä on Britaniassa 12 500 puntaa. Delta Monossa tehoa puolestaan irtoaa 300 wattia ja 600 wattia kanavaa kohden. Sen hinta on 11 000 puntaa kappaleelta.

Niistä a-luokassa pusketaan ulos stereoversiossa 12,5 wattiin ja mono-versiossa 35 wattiin asti. Jäähdytykseen on kiinnitetty asiaankuuluvaa huomiota, etenkin kun a-luokassakin toimitaan sillä sisuksissa on aktiivinen jäähdytysjärjestelmä ICTunnel. Siihen kuuluu muun muassa kookas tuuletin.

Muita ominaisuuksia ovat kookkaat virtalähteet ja kärkiluokan komponentit. Painoa vahvistimilla on 50 kiloa, mikä kannattaa muistaa laitteita nostellessa. Delta-sarjan kolmas sukupolvi saapuu markkinoille vuoden lopulla. Suomen osalta hinnat ja saatavuus eivät ole tiedossa.

www.classeaudio.com

www.bwgroup.fi