Creative Labs on esitellyt uudet täyslangattomat Outlier Air -nappikuulokkeet. Mielenkiintoiset niistä tekee 5,6 millimetrin kuuloke-elementeissä käytetyt grafeenikalvot. Grafeenissa yhdistyy paperia kevyempi paino, terästä suurempi kovuus ja kuparia parempi sähkönjohtokyky.

Tuloksena on Creativen mukaan parempi äänenlaatu mutta minimaalinen energiankulutus. Mikäli lupaukset pitävät paikkansa, molemmat ovat täyslangattomissa erityisen tervetulleita ominaisuuksia. Bluetooth-yhteys on myös varustettu äänenlaadun parannusta lupaavalla aptX-koodekilla.

Kuulokkeissa on käytetty Qualcommin uusinta QCC302x-sarjan piiriä, ja akunkestoksi luvataan täyslangattomiksi vaikuttavat 10 tuntia yhdellä latauksella. Mukana tulee latauskotelo, jolla virtaa riittää yhteensä 30 tunniksi.

Outlier Aireissa on myös ipx5-tasoinen hienkestävyys, joten niiden ei pitäisi säikähtää pienestä sporttailustakaan. Halutessaan voi käyttää myös vain toista kuuloketta, jos haluaa esimerkiksi kuulla paremmin ympäristön ääniä.

Creativen verkkosivut kertovat eurohinnaksi varsin maltilliset 99,99 euroa.

en.creative.com