Creative Technology on julkistanut langattomat Zen Hybrid -kuulokkeet. Niiden ominaisuuksiin kuuluu aktiivinen vastamelutoiminto, jota valmistaja kutsuu hybridivastameluksi. Nimitys viittaa siihen, että kuulokkeet hyödyntävät sekä sisä- että ulkopuolista tarkkailua. Kuulokkeiden luvataan suodattavan 95 prosenttia taustaäänistä.

Kuten lähes kaikissa nykypäivän vastamelukuulokkeissa, mukana on Ambient-tila, jonka avulla pystyy kuulemaan esimerkiksi junakuulutukset, pysymään valppaana liikenteessä ja asioimaan vaikkapa kahvilassa kuulokkeet päässä. Melunvaimennusmikrofonien luvataan myös pitämään puheluäänen kirkkaina vastapuolelle.

Äänentoistosta vastaa 40 millimetrin kokoiset kuuloke-elementit neodyymimagneeteilla. Toiston luvataan olevan luonteeltaan lämmin, basson tarkkaa ja diskanttien puhtaita. Creative kertoo kuulokkeiden soveltuvan eri genreihin.

Lähiaikoina julkaistaan laajennettu Super X-Fi -ekosysteemi, jota Zen Hybrid -kuulokkeet tukevat. Sen pyrkimyksenä on tuoda kaiutinmaisempi äänikuva kuulokekuunteluun. Se myös räätälöityy pään ja korvien muodon mukaan valokuvien perusteella. Teknologian luvataan soveltuvan niin elokuviin, peleihin kuin musiikkiinkin.

Akunkestoksi ilmoitetaan 37 tuntia ilman vastamelutoimintoa ja 27 tuntia vastamelutoiminnon kanssa. Jos akku sattuu loppumaan, viiden minuutin pikalatauksella voi ladata viiden tunnin edestä lisää kuunteluaikaa. Kuulokkeet taittuvat kasaan ja ne voi laittaa mukana tulevaan pussiin kuljetusta varten.

Kuulokkeet ovat saatavilla Creativen verkkokaupasta 109,99 euron hintaan.

fi.creative.com