HifiStudio on aloittanut tanskalaisen Argon Audion uutena jakelijana Suomessa. Saatavilla on nyt valmistajan koko valikoima. Tanskalaiset juuret näkyvät minimalistisen skandinaavisessa, varsinkin moderniin kotiin soveltuvassa designissa. 20 vuotta vanhan yhtiön taustalla on tanskalaislähtöinen mutta nykyään viidessä maassa toimiva kauppaketju HiFi Klubben.

Mallistoon kuuluvat esimerkiksi Argon Fenris -aktiivikaiuttimet, joista on tarjolla kaksi jalustaversiota (329 ja 399 € parilta) ja yksi lattiaversio (649 euroa parilta). Liitäntöihin kuuluu esimerkiksi hdmi arc televisiolle sekä phono-liitäntä levysoittimelle.

Levysoittimia puolestaan ovat kolme TT-mallia. Halvimmassa TT:ssä (199 €) on sisäänrakennettu riaa-korjain, joten vahvistimessa ei tarvitse olla phono-sisääntuloa. Äänirasiaksi on valittu Audio Technica AT3600L.

TT-3-mallissa (369 €) on TT-mallia jäykempi runko, tukevampi äänivarsi ja äänirasiana Ortofon OM-5E.

Kalleimmassa TT-4-soittimessa (649 €) on edelleen tukevampi ja jäykempi runko, äänivarsi on hiilikuitua ja äänirasiana Ortofon 2M Red. Kyseessä on aivan uusi soitin, joka julkaistaan alkukesästä.

SA-1 (369 €) on puolestaan minikokoinen vahvistin, jonka liitäntävalikoimaan kuuluu kaiutinliitännät passiivikaiuttimille, pre-out-liitännät aktiivikaiuttimille ja sisääntulopuolella levysoitinliitäntä ja linjatasoinen rca-sisääntulo.

Solo-verkkosoitin (249 €) on varustettu Bluetoothilla, Airplay 2:lla, Google Castilla, Spotify Connectilla ja Roon-tuella. Liitäntöinä on analoginen rca sekä digipuolella optinen ja koaksiaalinen lähtö.

Lisäksi valikoimiin kuuluu muun muassa kotiteatterikaiutinpaketteja, bluetooth-vastaanottimia, phono-esivahvistin, subbareita, kuulokkeita ja tarvikkeita.

www.argonaudio.com

www.hifistudio.fi