Tanskalainen Dali on julkaissut langattoman Katch-kaiuttimensa kaveriksi Katch One -soundbarin. Valmistaja lupaa sen tarjoavan riittävää äänenpainetta isokokoiseenkin huoneeseen. Persoonallisina yksityiskohtina ovat sisarmallista tuttu grilli sekä seinäkiinnitykseen tarkoitetut nahkahihnat. Vaihtoehtoisesti soundbarin voi asettaa myös pyöreiden jalkojen varaan.

Soundbarissa on neljä 50 watin vahvistinta, joilla ajetaan kymmentä kaiutinelementtiä. Sisääntuloliitäntöinä on hdmi arc, optinen ja analoginen 3,5 millimetrin aux. Langaton toisto onnistuu aptx-koodekilla varustetulla bluetoothilla, ja alataajuuksien tukevoittamiseksi löytyy subbarilähtö. Usb-liitäntäkin laitteesta löytyy. Sitä ei voi käyttää musiikin toistoon, mutta siihen voi liittää halutessaan Chromecast Audion. Katch Onesta löytyy kaksi toiston esivalintaa “Focus” ja “Wide”.

Värivaihtoehdot ovat valkoinen, harmaa ja musta. Hinta ja saatavuus Suomessa eivät ole vielä tiedossa, mutta Katch Onen luvataan saapuvan ensimmäisillä markkinoilla myyntiin jo alkukesästä. Hinta on oletettavasti matalampi kuin 999 euron hintaisella Kubik Onella.

www.dali-spe­a­kers.com

www.jjhifi.fi