Dan D’Agostino Master Audio Systems on julkistanut uudistetun version Momentum-esivahvistimestaan. Uutuuden nimi on Momentum HD. Se on saanut päivityksessä 33 prosenttia suuremman muuntajan, uuden diskreetin ja differentiaalisen fet-ottoasteen, uudet sävyn- ja äänenvoimakkuuden säätöpiirit ja bluetooth-yhteyden kaukosäätökäyttöä varten.

Muuntaja sijaitsee eristetyssä kotelossaan. Siinä on käytetty hyväksi Momentum M400 -vahvistimessa lanseerattua käämimisteknologiaa. Sisäinen piiristö suodattaa verkkovirrasta radiotaajuushäiriöitä. Virtalähteen suurempaa kapasiteettia on käytetty antoasteessa, joista irtoaa nyt 36 prosenttia enemmän jännitettä. Sen luvataan tarjoavan parempaa dynamiikkaa mikro- ja makrotasolla. Uudet säätimet taas tarjoavat lisää säätövaraa ja tarkkuutta.

Ulkoisestikin Momentum HD on saanut hieman uutta vivahdetta Momentum M400:n ja S250:n hengessä. Värivaihtoehtoina ovat klassisesti hopeanharmaa ja musta.

Esivahvistimen hinta on Yhdysvalloissa 40 tuhatta dollaria, mutta aiemman version omistajat voivat päivittää sen HD-malliksi 7 500 dollarilla. Yhdysvalloissa toimitukset alkavat maaliskuussa.

www.dandagostino.com

www.audionord.se