Denonilta on ilmestynyt uudet korvan ympäröivät AH-GC30-vastamelukuulokkeet. Niiden elementit on samat 40 millimetrin FreeEdget kuin huomattavasti hintavammissa AH-D7200- ja AHD9200-malleissa. Elementtien materiaalivalinnoissa on otettu huomioon jäykkyys ja keveys, minkä luvataan auttavan musiikkia toistumaan säröttömästi.

Kuulokkeet ovat myös Hi-Res-sertifioidut, eli ne yltävät korkearesoluutioiseen toistoon. Ääni liikkuu langattomasti aptX HD -koodekilla ja aac-tuella varustetun bluetooth 5.0 -yhteyden kautta. Tarvittaessa kuulokkeet toimivat myös passiivisina, jolloin taajuusalueeksi kerrotaan 5–50 000 hertsiä. Usb-liitännän kautta voi myös kuunnella.

Vastamelutoiminnossa on kolme tilaa: lentokone-, kaupunki- ja toimistotila. Korkeimpien taajuuksien vaimennuksesta huolehtii myös passiivinen vaimennus. Uutena ominaisuutena on Ambient Monitor, jonka ansiosta on mahdollista keskustella ottamatta kuulokkeita päästä. CvC-toiminto puolestaan parantaa puheäänen laatua.

Akunkestoa luvataan 20 tuntia. Kymmenen minuutin pikalatauksella saa peräti 2,5 tuntia lisäaikaa. Pehmusteet on synteettistä nahkaa. Kuulokkeissa on kosketussensori, jonka luvataan toimivan myös talvella. Akkua säästää myös automaattinen valmiustila. Mukana tulee usb-kaapeli, kaksi audiokaapelia ja muun muassa kova laukku. Kuulokkeille on saatavilla myös sovellus asetusten säätöä ja hallintaa varten.

AH-GC30 on myynnissä välittömästi hintaan 349,9 euroa. Värivaihtoehdot ovat musta ja valkoinen. Lisäksi toukokuun aikana tulevat saataville 299,9 euron hintainen AH-GC25NC ja 249,9 euroa maksava AH-GC25W.

www.denon.fi