Denon on julkistanut kolme uutta monihuonekaiutinta kotikäyttöön – Home 150, Hone 250 ja Home 350. Ne käyttävät hyödykseen HEOS-monihuonejärjestelmää.

Pienin Home 150 tarjoaa 3,5 tuuman bassoelementin ja tuuman kokoisen diskanttielementin. Home 250:ssä on samaisia elementtejä tuplamäärä ja lisäksi passiivinen bassosäteilijä. Vahvistinkanavia on neljä. Lippulaivamalli Home 350 taas on varustettu kuusikanavaisella vahvistimella. Kaiuttimessa on kaksi 6,5-tuumaista bassoelementtiä, kaksi kahden tuuman keskiäänistä ja kaksi diskanttia.

Denon Home -kaiuttimia voi käskyttää Sirin, Google Assistantin ja Alexan kautta. Sisäänrakennettu Alexa-tuki kaiuttimien oman mikrofonin kautta on tulossa ensi vuoden puolella, eli kyse on älykaiuttimesta. Kosketuspaneelin pikavalintoihin voi asettaa nettiradioasemia. Suojakangas puolestaan on vedenkestävä.

HEOS-sovelluksesta löytyy muun muassa Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal Amazon Music HD ja TuneIn. Kaikissa kaiuttimissa on AirPlay 2, Bluetooth, USB ja 3,5 millimetrin liitäntä. Kaiuttimet tukevat ALAC-, FLAC- ja WAV-toistoa 24 bitin syvyydellä ja 192 kilohertsin näytteenottotaajuudella ja DSD:tä 5,6 megahertsin laadulla.

Monihuonejärjestelmään pystyy liittämään muita HEOS-laitteita esimerkiksi Denonilta ja Marantzilta. Home-kaiuttimia voi käyttää myös Denon DHT-S716H -soundbarin surround-kaiuttimina ja yhdessä DSW-1H -subwooferin kanssa.

www.denon.fi