McIntosh on esitellyt erikoislaatuisen MC901-vahvistimen. Kyseessä on kaksoismonovahvistin, jossa yhdistyvät 300 watin putkivahvistin ja 600 watin transistorivahvistin bi-amp-käyttöön. Putkiosasto huolehtii keskiääni- ja diskanttielementeistä ja transistorivahvistin puolestaan bassoelementeistä.

Putkiosasto koostuu kahdeksasta KT88-pääteputkesta sekä neljästä 12AT7-putkesta ja kahdesta 12AX7A-putkesta. Ne tuottavat Unity Coupled Circuit -päätemuuntajan avulla 300 wattia niinkin alhaisella kuin 2 ohmin kuormalla. Putkien signaalin pitää turvallisella tasolla Power Guard Screen Grid Sensor.

Transistoripuolella puolestaan on käytössä Autoformer-teknologia, jonka voimin tehoa pitäisi riittää 600 wattia niin ikään 2 ohmin kuormalla. Vahvistin on varustettu myös säröytymistä vahtivalla Power Guard -teknologialla.

Etupaneelissa on McIntoshin tuttu sininen wattimittari. DualViewissä yksi mittari kertoo putkivahvistimen ja toinen transistorivahvistimen tilan. Kummallakin vahvistimella on oma virtalähde. Suhteellisen vahvistustason voi säätää -6 ja +3 desibelin välillä. Sisäänrakennetussa jakosuotimessa on säädöt toiston optimoimista varten. Suotimet voi myös sivuuttaa direct mode -tilassa.

www.mcintoshlabs.com

www.simex.fi