Denon on esitellyt soundbar-mallistoonsa kaksi uutta premium-luokan mallia. Yhteistä niille on muun muassa HEOS-monihuonejärjestelmä runsaine verkkotoisto-ominaisuuksineen, sekä puheohjaus.

DHT-S516H:n mukana tulee langaton subwoofer. Sisääntulot löytyvät HDMI ARC:ina, optisena ja 3,5-millimetrisenä. Soundbar tukee Google Assistant -ja Amazon Alexa -puheohjauksia yhteensopivan älykaiuttimen välityksellä. Laite tukee Dolby Digital- ja DTS-dekoodausta, DSP-prosessointia, langattomista lähteistä AirPlay 2:ta ja Bluetoothia ja kykenee korkearesoluutioiseen toistoon: DSD 5,6 MHz laadulla ja FLAC-, WAV- ja ALAC 192 kilohertsin / 24 bitin laadulla. Lisäksi voi toistaa myös MP3-, WMA- ja AAC-tiedostoja.

DHT-S716:ssa taas on Dolby TrueHD- ja DTS-HD Master Audio -dekoodaus, minkä lisäksi se tukee kuvapuolella Dolby Visionia, HDR:ää ja HDCP 2.2 -kopiosuojausta. Langaton DSW-1H-subbari on saatavilla erikseen ostettuna. Se tarjoaa kaksi kappaletta 5,25 tuuman elementtiä D-luokan vahvistimella ryyditettynä. 5.1-kanavaiseksi järjestelmän saa laajennettua HEOS-yhteensopivilla takakaiuttimilla.

Luonnollisesti soundbareja voi käyttää myös osana olemassa olevaa HEOS-monihuonejärjestelmää. Molemmat mallit tukevat Auto Low Latency Modea, joka tarjoaa pelikäyttöön vähäisempää viivettä.

Molemmat mallit saapuvat Suomeen syyskuun puolivälissä. Hinnat ovat seuraavat:
DHT-S516H: 769,90 €
DHT-S716H: 999,90 €
DSW-1H -subwoofer 749,90 €

www.denon.fi

www.simex.fi