Denon on esitellyt kolme uutta vastamelukuuloketta Global Cruiser -mallistoonsa. Ne ovat langallinen AH-GC-25NC sekä langattomat AH-GC25W ja AH-GC30.

Langallisen AH-GC25NC-mallin akunkestoksi luvataan 40 tuntia vastamelutoiminnon ollessa päällä. Siinä ja AH-GC30:ssa on uudistettu vastamelutoiminto, joka käyttää apunaan kahta mikrofonia kummassakin kuulokkeessa. Vastamelutiloja on kolme – kaupunki-, toimisto- ja lentokäyttöön. Kuuloketta napautamalla on myös mahdollista aktivoida toiminto, joka päästää ympäristön ääniä läpi ilman että kuulokkeita täytyy ottaa pois korvilta.

Jälkimmäinen on uutuuksien kärkimalli, jossa on käytetty lippulaivakuulokkeista tuttuja 40 millimetrin kokoisia FreeEdge-elementtejä. Langattomissa kuulokkeissa on aptX HD -koodekilla varustettu bluetooth-yhteys, mutta usb-liitännän kautta niitä voi käyttää myös langallisina. Langattomasti kuulokkeet voi yhdistää kahteen laiteeseen samanaikaisesti. Luvattu akunkesto on 20 tuntia vastamelutoiminnon ja bluetoothin ollessa päällä. Pelkällä vastamelutoiminnolla kuunteluaikaa luvataan 25 tunniksi.

AH-GC30:n hinta on Suomessa 349,9 euroa ja se tulee saataville jo tässä kuussa. Muiden uutuuksien hinnat ja saatavuus Suomessa eivät ole vielä tiedossa. Valmistajan mukaan ne tulevat markkinoille huhti-toukokuussa.

www.denon.fi

www.simex.fi