Denonilta on ilmestynyt uusi PMA-150H-verkkovahvistin. Mukana on FM-viritin, Airplay 2, Bluetooth sekä HEOS-monihuonejärjestelmä monipuolisine suoratoistopalveluineen. Niihin kuuluvat esimerkiksi Spotify, Deezer, Tidal ja TuneIn sekä uPnP-verkkotoisto.

Tehoa laitteelle ilmoitetaan 70 wattia kanavaa kohden neljän ohmin kuormalla. Siinä on neljä Qualcommin DDFA-teknologiaa hyödyntävää digitaalista vahvistinta, joiden luvataan tarjoavan vähäisempää kohinaa ja jitteriä perinteisiin D-luokan vahvistimiin verrattuna.

PMA-150H:ssa on OLED-näyttö, alumiinipaneeli ja äänenvoimakkuuden säädin. Tehoa laitteelle ilmoitetaan 70 wattia kanavaa kohden neljän ohmin kuormalla. Siinä on neljä Qualcommin DDFA-teknologiaa hyödyntävää digitaalista vahvistinta, joiden luvataan tarjoavan vähäisempää kohinaa ja jitteriä perinteisiin D-luokan vahvistimiin verrattuna.

Takana on kaksi RCA-sisääntuloa, kaksi optista ja yksi koaksiaalinen sisääntulo sekä USB-A- ja USB-B-portit. Laite tukee ALAC-, FLAC- ja WAV-toistoa 192 kilohertsin ja 24 bitin laadulla sekä DSD-toistoa parhaimmillaan 5,6 megahertsin laadulla. USB-DACina PCM-toisto yltää 32 bitin ja 384 kilohertsin laatuun. Vahvistimessa on myös Ethernet-liitäntä langallista verkkoyhteyttä varten.

Lisäksi laite tukee Alexa-, Google Assistant- ja Siri-puheassistentteja. Kaiutinliitäntöjen lisäksi lähtö löytyy myös aktiivisubbarille, ja kuulokevahvistimelle on dedikoitu piiri.

Hinta ja saatavuus Suomessa eivät ole vielä tiedossa, mutta ensimmäisillä markkinoilla vahvistin nähdään jo syyskuussa.

www.denon.fi