Disney ei ole tuomassa Disney+-suoratoistopalveluaan Suomeen vielä ensimmäisten maiden joukossa. Marraskuun 12. päivänä palvelu julkaistaan Yhdysvaltojen ja Kanadan lisäksi Alankomaissa. Viikkoa myöhemmin joukkoon liittyvät Australia ja Uusi-Seelanti. Sen jälkeen aikatauluista ei ole tarkempaa tietoa, mutta “tärkeille markkinoille” palvelu saapuu ensimmäisen kahden vuoden aikana.

Palvelulla on suomenkieliset sivut, joten olettaa voisi, että Suomi kuuluu ensimmäisten kahden vuoden aikana lanseerattaviin maihin. Hinnoista täällä ei ole vielä tietoa, mutta Alankomaissa kuukausiveloitus on 6,99 euroa ja vuodessa 69,99 euroa.

Katselumahdollisuus tulee ainakin verkkoselaimille, Androidille, iOS:ille, Apple TV:lle, Android TV:lle, Chromecastille, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Tarjolle on tulossa Disneyn, Pixarin, Marvelin ja National Geographicin sisältöjä, myös uusia tuotantoja. Uuteen sisältöön Disney on sijoittamassa miljardi dollaria vuonna 2020 ja kaikkiaan kahden miljardin verran vuoteen 2024 mennessä.

preview.disneyplus.com/fi