Dynaudio on julkistanut uuden keskihintaisen Evoke-kaiutinsarjan. Siihen kuuluu jalustakaiuttimista Evoke 10 ja 20, lattiakaiuttimista Evoke 30 ja 50 sekä keskikaiutin Evoke 25c.

Kaikkia malleja yhdistää Cerotar-diskanttielementti, joka perustuu kalliimpiin Confidence- ja Special Forty -kaiuttimiin. Diskanttielementissä on sisäinen Hexis-dome, joka sijaitsee tekstiilikartion takana. Ratkaisun luvataan parantavan ilmanvirtausta ja vähentävän resonansseja.

Uusissa Esotec+ -bassoelementeissä kartio taas on MSP:tä eli magnesiumsilikaattipolymeeriä. Evoke 10-, 30- ja 25C -malleissa on 140 millimetrin bassokartio, jossa on uusi Ferrite+ -magneetti. Tuloksena luvataan olevan parempi taajuusvaste ja dynamiikka. Evoke 20- ja 50-malleissa on 180 millimetrin elementti, jossa on käytetty Contour- ja Confidence-mallien teknologiaa. Evoke 50:ssa on myös keskiäänielementti, joka on johdannainen Contour 60 -mallin vastaavasta.

Värivaihtoehdot ovat kiiltomusta ja -valkoinen, pähkinä tai vaalea puu. Suomen hinnat ja aikataulut eivät ole tiedossa, mutta hinnat Britanniassa ovat 1 100–3 900 punnan välillä.

www.dynaudio.com

www.scanteknik.fi