Trusted Review on testannut Polk Audion edullisen Signa Solo -soundbarin. Elementteinä pienikokoisessa kaiuttimessa on neljä 2,5 tuumaista. Sivuilla on bassontoistoa tukevoittavat refleksiportit. Sisääntuloliitäntöinä on optinen ja miniplugi. Mukana tulee kaukosäädin. Äänitilat on elokuville, peleille ja musiikilla ja lisäksi taajuuskorjaus bassolle ja puhetaajuuksille. Laitteen voi kiinnittää seinään ruuvikiinnitysten avulla.

Hinta-laatusuhdetta kehuttiin, samoin laitteen ohuutta ja huomaamattomuutta. Television omaan äänentoistoon verrattuna se on merkittävä parannus. Lauluäänille se antaa testaajan mukaan mukavasti lisäpotkua. Miinusta saa kehno kaukosäädin. Äänipuolelta mainitaan heikko yksityiskohtien toisto etenkin keskialueella.

Puhepainotteisissa ohjelmissa se kuitenkin toimii hyvin. Toisekseen mainitaan kuriton basso, vaikka se on laitteen kokoon nähden yllättävän tanakka. Kaiken kaikkiaan laite on kuitenkin testaajan mukaan edullisin harkitsemisen arvoinen. Suomessa se maksaa noin 200 euroa.

Voit lukea koko arvion Trusted Reviewsin sivuilta.

www.polkaudio.com

www.simex.fi