Kiinalainen Mobvoi tavoittelee Kickstarterissa joukkorahoitusta edullisille Android Wear 2.0 -älykelloilleen. Niistä halvempi Ticwatch E maksaa ennakkotilattuna 119 dollaria ja hintavampi S puolestaan 139 dollaria.

Sopuhinnastaan huolimatta kellojen ominaisuudet ovat melko vakuuttavat. Molemmissa kelloissa on 1,4 tuumainen OLED-näyttö 287 pikselin tuumatiheydellä, Bluetoothin 4.1-versio sekä tuki 802.11n -WiFi-standardille. Vettä ja pölyä kellon luvataan kestävän melko mukavasti, eli IP67-standardin veroisesti. Kuntoiluominaisuuksista molemmissa kelloissa on sykemittaus, askelmittaus sekä kalori- ja ravintolaskurit.

Erona kelloilla on muotoilun lisäksi se, että S-version GPS-antenni on rannekkeen sisässä ja siksi signaaliltaan parempi. Kääntöpuolena tälle on, että kalliimmassa versiossa ranneketta ei pysty vaihtamaan toisin kuin budjettimallissa.

Joukkorahoituksen 100 tuhannen dollarin tavoite on ylitetty jo lähes kahdeksankertaisesti. Ensimmäisiä ennakkotilattuja kelloja lupaillaan lähetettäviksi lokakuussa. Projektin Kickstarter-sivuun voit tutustua täältä.

Asiasta kertoi Muropaketti.