Epos on esitellyt uudet H6PRO-pelikuulokkeet. Kuulokkeesta tulee myyntiin rakenteeltaan suljettu H6PRO Closed ja avoin H6PRO Open -malli.

Kuuloke-elementteinä on molemmassa variantissa 42 millimetrin elementti. Sen ilmoitetaan yltävän ihmiskuulon koko taajuusalueelle 20 hertsistä 20 kilohertsiin. Mikrofonin puomi on irrotettavaa mallia magneettikiinnityksellä ja mykistys tapahtuu nostamalla se yläasentoon. Kun mikrofoni ei ole kiinnitettynä, kiinnityskohdan voi peittää peitelevyllä. Oikeanpuoleisessa kuulokkeessa sijaitsee äänenvoimakkuuden säädin.

Materiaalien luvataan olevan kestäviä ja mukavuutta riittävän pidempiinkin pelisessioihin. Kuulokkeiden kerrotaan olevan rakenteeltaan kevyet. Sanka on pehmustettu, ja kuulokekuppien pehmusteet ovat älyvaahtoa.

Closed-versio tarjoaa parempaa passiivista eristystä, minkä vuoksi pelatessa ei häiriinny niin paljon ympäristön äänistä. Open-versiossa taas avoimen rakenteen vuoksi pelaaja pystyy kuulemaan oman äänensä paremmin.

Kummatkin kuulokkeet ovat yhteensopivia PC- ja Mac-tietokoneiden, PS4-, PS5-, Xbox Series X ja S-, Xbox One- ja Nintendo Switch -konsolien kanssa. Hinta on molemmilla versioilla 179 euroa, ja ne ovat saatavilla heti. Värivaihtoehtoina on Sebring Black, Racing Green ja Ghost White.

www.eposaudio.com