Exposure on esitellyt kaksi uutta laitetta 3510-tuotesarjaansa. Viime syksynä sarja avattiin integroidulla vahvistimella, ja nyt tarjolla on myös esivahvistin sekä stereo- ja monopäätteet. Molempia lupailtiin markkinoille jo tuolloin. Uutuusmallit korvaavat 3010-sarjan vastaavat, ja uusiin vahvistimiin on napattu teknologiaa kalliimmasta 5010-sarjasta.

Esivahvistin on varustettu kuudella linjatulolla, joista yksi voidaan muuttaa phonosisääntuloksi levysoittimelle tai digitaalisisääntuloksi erillisillä moduuleilla. Phono-moduuleista vaihtoehtoina on mm ja mc. Laitteessa on pre-out sekä tape -liitännät, ja av-sisääntulon vahvistus on valittavissa kiinteä ja säädettävän välillä. Lähdössä vahvistinpiiri toimii a-luokassa.

Niin stereo- kuin monopäätteet tarjoavat 110 watin jatkuvan tehon kahdeksan ohmin kuormalla kanavaa kohti. Ne toimivat a/b-luokassa. Niiden luvataan sopivan mainiosti vaikeidenkin kuormien ajamiseen ja loistavan erityisesti alataajuuksien toistossa. Monopäätteissä on niin balansoidut kuin balansoimattomat tulot. Stereopäätteessä on ainoastaan balansoimattomat tulot.

Hinta esivahvistimella ja stereopäätteellä on 1 899 euroa. Monopääteparin hinta on 3 599 euroa, jolloin hintaa per laite tulee satasen vähemmän.

Värivaihtoehdot ovat musta ja titaani.

www.exposure-hifi.com

www.hifistudio.fi