Focalin uutuuskuuloke Celestee on suljettu Highend kuuloke huippuluokan materiaaleista.

Huippuluokan materiaalit kuten pehmeä aniliini-nahka ja tarkasti viimeistelty alumiini tuntuvat laadukkailta heti ensikosketuksesta. Kauniit kupariset värikorotukset näkyvät kuulokekupeissa ja myös kaapeleiden detaileissa. Panta on pinnoitettu nahalla ja mikrokuidulla. Rakenteen laatu on markkinoiden huippuluokkaa.

Celestee on ensimmäinen Focalin kuuloke, joka käyttää uusittua M-shaped Aluminium / Magnesium domea, 40mm halkaisijalla. Elementin suunnittelufilosofiana on ollut materiaalien keveyden ja vakauden parantaminen, tällä toiston tarkkuutta ja erottelukykyä on saatu parannettua. Toisto alue on erittäin vaikuttava 5hz – 23khz. Impedanssi on hyvin alhainen, 35 ohmia ja harmoninen särö on 100dB äänenpaineella vain 0,1% @ 1khz.

Celesteen sointi on neutraali, ulottuva ja erittäin tarkka. Akustinen suunnittellu pohjaa Stellia huippumalliin. Rakenteella suljetun kuulokkeen äänikuvasta saadaan huomattavan laaja ja stereokuvasta kuuloketyypille epätyypillisen leveä ja tarkka.

Kuulokkeen kaapeli on Focalin itsensä valmistama. Kaapelin laatuun on kiinnitetty erityistä huomiota ja se on viimeistelty Celesteen kuparisilla korostusväreillä. Kaapeli käyttää lisäksi standardin mukaisia 3,5mm liittimiä ja on helposti vaihdettavissa. Kaapelin lisäksi myyntipakkauksessa tulee 6,35mm adapteri ja Celesteen väreissä viimeistelty laadukas, kova kuulokekotelo.

Tekniset tiedot:
Tyyppi: Circum-aural closed-back headphones
Impedanssi: 35 ohmia
Herkkyys: 105dB SPL / 1 mW @ 1 kHz
THD: 0,1 % @ 1 kHz / 100 dB SPL
Taajuusvaste: 5 Hz – 23 kHz
Kuuloke-elementti: 15/8″ (40mm) Aluminium/Magnesium ‘M’-shaped dome
Paino: 430 g

Suositushinta: 999 euroa
Lisätietoa: kruunuradio.fi/verkkokauppa?ItemCategory=hifikuulokkeet&Item=4502