Jos kodissasi soi jatkuvasti musiikki, et välttämättä tarvitse kovin monimutkaista laiterykelmää sen toistamiseen. Perinteisellä pöytäradiolla pötkii pitkälle!


​Tuoreimman radiovuosi-tilaston mukaan peräti 3,4 miljoonaa suomalaista viihtyy radion äärellä 2 tuntia 40 minuuttia päivässä, ja tämän lisäksi myös muuta audiota kuunnellaan 43 minuuttia päivittäin. Siinä missä osa kuuntelusta tapahtuu liikkeellä joko omassa autossa tai julkisissa, monen aamurutiineihin kuuluu heräily joko radion tai itse valitun musiikin tai äänen soidessa taustalla. Samoin radio on tapana kytkeä päälle kotiin palatessa.

“Helppokäyttöinen perusradio on kaikkein paras vaihtoehto!

Yksi painava syy pöytäradion hankkimiseen on sen käytön yksinkertaisuus ja arkipäiväisyys. Muun muassa tämä tavoite mielessä pöytäradioita on valmistanut Bostonissa Yhdysvalloissa pääkonttoriaan pitävä Tivoli Audio, jonka yksi tunnetuimmista tuotteista on design-lähtöinen Model One.

Kyseessä on kompakti, tyylikäs ja helppokäyttöinen pöytäradio, joka niveltää yhteen paitsi perinteiset myös nykyaikaiset äänentoisto-ominaisuudet. Kytke vain virrat päälle, ja huoneen täyttää valitsemasi äänisisältö.


Tivoli Audion Model One Digital (Gen 2) on sisustukseen kuin sisustukseen istuva tyylikäs pöytäradio nykyaikaisilla ominaisuuksilla.​

Tyyliä ja laatua

Toinen hyvä syy pöytäradion hankkimiseen on se, että yksissä kuorissa voi saada huoneeseen kuin huoneeseen ja sisustukseen kuin sisustukseen istuvan esineen. Esimerkiksi Tivoli Audion Model One Digital (Gen 2) on kompakti, 11,5 x 22,2 x 14 senttimetrin koteloon istutettu monipuolinen ja nykyaikainen viihdekeskus, jonka ulkoasu on kuitenkin sopivalla tavalla perinteinen. Voit siirtää radion huoneesta toiseen, ja sen kompakti mutta tehokas äänentoistojärjestelmä toistaa tarvittavalla painolla niin puheen kuin musiikinkin.

Kompakti mutta tehokas Model One Digital Gen 2 soveltuu niin puheäänen kuin musiikin toistoon. Se on helppo siirtää huoneesta toiseen.

Myös verkkotoisto

Kolmas syy on se, että Model One Digital Gen 2:n kohdalla saat yhdessä, komeassa ja kätevässä laitteessa myös nipun nykyaikaisia äänentoisto-ominaisuuksia – vanhojen ja hyväksi havaittujen rinnalla. Kuunteletko perinteistä fm-radiota? Selvä, nosta vain antenni pystyyn, anna radion etsiä kanavat, ja valitse sitten oma taajuutesi. Entä suoratoisto? Se taas on tarjolla niin Chromecastin kuin AirPlay 2:n muodossa, joten älylaitteen kytkeminen ja musiikin striimaaminen käy muitta mutkitta. Lisäksi mukana on vielä bluetooth-yhteys sekä 3,5 millimetrin linjaotto ulkoiselle medialähteelle. Yöpöytäkäyttöä ajatellen mukana on myös herätyskello.

Design-lähtökohdat ovat kunnossa Tivoli Audion pöytäradioissa. Selkeän ja helppolukuisen näytön ympärillä oleva kehä on paitsi visuaalinen yksityiskohta myös funktionaalinen kiertosäädin.

Näistä lähtökohdista kodin arkipäiväisen radionkuuntelun ja muunkin audiomedian toiston mahdollistavan laitteen ei tarvitse olla liian iso, monimutkainen tai erikoinen. Näppärällä pöytäradiolla totisesti pääsee pitkälle! Tivoli Audio Model One Digital Gen 2 on juurikin sellainen.


Tivoli Audio Model One Digital Gen 2 maksaa 399 euroa ja on saatavilla Verkkokauppa.comista.

Tivoli Audio -tuotteiden maahantuoja Suomessa on Loud Group Oy.