Harman Kardon on julkistanut HARMAN ExPLORE -tapahtumassa Radiance 2400 -kotiaudiojärjestelmän. Se koostuu kahdesta ohuesta lattiakaiuttimesta, subwooferista ja keskusyksiköstä.

Radiancessa on käytetty ensimmäisenä kuluttajatuotteena Harmanin Constant Beamwidth Technology -teknologian, joka toimii molempiin kaiuttimiin sijoitettujen 24 kalibroidun 1,25-tuumaisen äänimuuntajan avulla. Valmistaja lupaa tekniikan tarjoavan ensiluokkaista ääntä koko huoneeseen.

Kaiuttimet ovat erikoiset, sillä ne ovat korkeudeltaan jopa 1,8 metriä, mutta leveyttä on vain 51 millimetriä ja syvyyttä 58 millimetriä. Jalan alaosassa sijaitsevat langattomat komponentit ja digitaaliset vahvistimet. Kaiuttimissa on HK:n Digital Loop Amplifier -teknologia, jonka kerrotaan vähentävän virheitä ja epäsäännöllisiä säröjä. Subbarissa puolestaan on 10 tuuman elementti ja 200 wattia tehoa.

Keskusyksikköön pystyy liittämään television, pelikonsolin ja muut AV-laitteet. Langattoman verkkoyhteyden sekä sisäänrakennettujen ChromeCastin ja AirPlayn avulla on mahdollista suoratoistaa musiikkia langattomasti ja HD-tasoisena. Käyttöä helpottamassa on LCD-kosketusnäyttö ja Bluetooth-toiminen kaukosäädin. AirPlayn kautta mukaan settiin voi liittää esimerkiksi Harman Kardon Citation -sarjan laitteita.

Harman Kardon Radiance 2400 voitti CES 2021 High Performance Home Audio or Video -kategorian Best of Innovation -palkinnon.

Myynti alkaa syyskuussa 2021. Hintaa järjestelmällä on 3 999 euroa.

fi.harmankardon.com