Hifiman on esitellyt CanJam SoCal 2019 -tapahtumassa täyslangattomat TWS600-kuulokkeet. Bluetooth-kantavuus on niissä poikkeuksellisen hyvä, oheisella videolla jopa 150 metriä, kun tavallisesti se on 10–20 metrin tietämillä. Sitä varten yhtiö on räätälöinyt standardimallista täyslangattomien piiristöä.

Myös äänenlaadultaan kuulokkeiden luvataan päihittävän kilpailijansa. Elementtien kalvot on päällystetty nanopartikkelipinnoitteella, jonka luvataan tarjoavan yksityiskohtaisempaa toistoa kuin täyslangattomissa yleensä. Advanced Alloy Voice Coil -puhekelan luvataan maksivoivan lauluäänen selkeyden ja koko taajuuskaistan toiston, Hi-Tech-magneetin taas luvataan tarjoavan maksimaalista herkkyyttä, mikä auttaa etenkin mobiilikuuntelussa.

Kuunteluaikaa luvataan 5,5 tuntia, ja latauskotelo tarjoaa lisää akunkestoa 33 tunniksi. Veden- ja hienkestävyyttä luvataan ipx4-sertifikaatin mukaisesti. Kuulokkeissa on myös matala latenssi.

Ensimmäisillä markkinoilla toimitukset alkavat heinäkuun puolivälissä. Toistaiseksi Suomen hinnoista ja aikatauluista ei ole tietoa.

www.hifiman.com

www.tur-pex.com