HIFImessut2019 starttaavat nyt perjantaina 13.9 klo 10 Helsingin Messukeskuksen SIIPI-kongressitiloissa. Samaan aikaan ja samalla lipulla Messukeskuksessa myös Habitare -kodin sisustamisen messutapahtuma.

HIFImessuilla on jälleen melkoinen kattaus kuvan- ja äänentoistoa. Painottuen kuitenkin erityisesti äänentoistoon. Ja vieläpä laadukkaaseen sellaiseen. Messuilla ei ole mitään markettitason halpatuotteita – Ne löytyvät sitten jostain muualta…

Messujen annista voisi mainita mm. aivan uskomaton leijuvalla levylautasella varustettu Mag-Lev-levysoitin. Tämä on todellakin nähtävä!

Messuilla esillä ja kuunneltavissa myös pitkästä aikaa suomalaisen Amphionin kaiuttimia, jotka ovat kauniita niin ääneltään kuin olemukseltaankin.

Messuilla voi tutustua myös kymmeniin erilaisiin kuulokkeisiin, aina perusmalleista tuhansien eurojen highend-erikoisuuksiin.

Messuilla aina myös ulkomaisia vieraita. Tämä vuonna mm. legendaarisen Harbeth-kaiuttimien suunnittelija Alan Shaw.

Niin ja tottakai messuilla myös kotiteatteria: Optoman 4k-projektorit, Grandview-valkokankaat, Cambridge Audion elektroniikka, KEF-kaiuttimet ja SVS-subwooferit. Tule ja nauti!

Messuilta löydät myös kattavan valikoiman äänitteitä. CD-levyjä ja tietenkin vinyylejä.Niin ja pitkästä aikaa järjestämme messuilla myös yleisöluentoja. Aiheina mm. Akustiikka ja akustointi, kodin langaton toisto ja vinyylisoittimen salat ja vinkit hankintaan. Luennot vain lauantaina ja sunnuntaina (14. ja 15.9)

Katso täältä myös laajempi katsaus messujen sisällöstä

Tervetuloa siis HIFImessuille 13.-15.9. Helsingin Messukeskus – SIIPI-kongressitilat

Lisätietoa aukioloajoista ja lipuista