Honor on esitellyt Kiinassa uuden Magic Watch 2 -älykellon. Se on seuraaja noin vuoden takaiselle Watch Magic -kellolle, jonka testasimme viime keväänä. Kuten alkuperäinen Watch Magic oli sirompi versio Huawei GT:stä, myös uutuusmalli on käytännössä uusi versio Huawein GT 2 -kellosta.

Kellosta on saapuu Eurooppaan kaksi kokoa – sirompi 42 ja sporttisempi 46 millimetriä. Pienemmän mallin näyttö on 1,2 tuuman kokoinen, resoluutioltaan 390 x 390 ja akunkestoksi luvataan viikko. Isommassa mallissa taas 1,39 tuuman näyttö 454 x 454 pikselin resoluutiolla ja kahden viikon luvattu akunkesto. Runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Erona kokovaihtoehtojen välillä on myös se, että suurempaa mallia voidaan käyttää speakerphonena eli sen kautta voidaan puhua puheluita yhdistetyn puhelimen välityksellä. Siitä löytyy myös tila 500 musiikkikappaleelle offline-kuuntelua varten. Sisuksissa on Kirin A1 -järjestelmäpiiri ja 4 gigatavun tallennusmuisti.

Vedenkestävyysluokitukseksi on ilmoitettu 5ATM eli kellon pitäisi kestää 50 metriin saakka. Rannekkeet on saatavilla silikonisina, nahkaisina ja metallisina. Kelloilla voi seurata sykettä ja muuta liikkumista sekä unta. Satelliittipaikannus onnistuu GPS:n ja GLONASS:in välityksellä. Harjoitustyypeistä seitsemän on ulkolajeja ja seitsemän sisälajeja. Kello analysoi harjoitusta ja neuvoo datan pohjalta harjoitusten välillä.

Magic Watch 2 saapuu myyntiin kansainvälisesti 12. joulukuuta alkaen. Euroopan hinnat ovat 42 millimetrin versiolle 179 euroa ja 46 millimetrin versiolle 189 euroa. Vielä ei ole varmuutta, koskevatko ne myös Suomea.

www.hihonor.com