Hot Wheels ja Apple ovat kehittäneet yhdessä älykkään Hot Wheels -autoradan. Uudet älypikkuautot sisältävät nfc-tunnistimen, jotka yhdessä Applen iPhonen ja iPadin kanssa tuovat autorataan uusia ominaisuuksia.

Hot Wheels id -sovelluksesta näkee muun muassa keskinopeudet ja huippunopeudet. Siinä on myös virtuaalivarikko, johon autot yhdistyvät nfc:n kautta. Sovelluksessa voi myös kilpailla tai tehdä yhteistyötä haasteiden ja tavoitteiden saavuttamiseksi.

Saatavilla on Race Portal -rataosa autojen kierrosmäärien ja nopeuksien seuraamiseksi. Se toimii yhdessä myös aikaisempien Hot Wheels -autoratojen kanssa ja lähettää tiedot sovellukseen. Lisäosa ei kuitenkaan ole välttämätön. Smart Track Kit -älyautoradan taas pitäisi lupauksien mukaan tuoda lisää ulottuvuuksia kisoihin ja kolareihin.

Itse sovelluksen voi ladata ilmaiseksi App Storesta. Autoja pystyy ostamaan Applen verkkokaupasta 7,95 euron hintaan. Koko Smart Track Kitillä on hintaa 189,95 euroa. Race Portal maksaa Yhdysvalloissa 39,99 euroa, mutta Suomen verkkokaupassa sitä ei vielä ole saatavilla.