Huawein uusi Band 4 -aktiivisuusranneke on saapunut myyntiin Suomessa. Se on varustettu värillisellä 0,96 TFT-kosketusnäytöllä, jonka resoluutio on 80 x 160 pikseliä. Kosketusnäytön lisäksi hallintaa varten on yksi painike. Ranneke painaa 24 grammaa.

Rannekkeella pystyy seuraamaan aktiivisuutta ja yhdeksää erilaista harjoitusta. Mukana on sykemittaus. Huawei Band 4 seuraa myös TruSleep 2.0 -toiminnon avulla unen vaiheita ja laatua sekä tunnistaa kuusi uniongelmaa. Laite on 5ATM-luokiteltu eli kestää upotusta 50 metrin syvyyteen.

Akunkestoa luvataan 6–9 päivää riippuen siitä, ovatko sykemittaus, uniseuranta ja näytön aktivointi ranneketta nostamalla päällä. Lataaminen tapahtuu Huawei Band 4:ssa tavallisesta poikkeavalla tavalla. Siihen ei tarvita USB-välijohtoa, vaan toisen rannekkeen irrottamalla paljastuu USB-A-liitin, joka kytketään suoraan laturiin tai esimerkiksi tietokoneen USB-liitäntään. Lataaminen kestää noin 1,5 tuntia.

Ranneke on yhteensopiva Android- ja iOS-käyttöjärjestelmien kanssa. Se kykenee näyttämään puhelimen ilmoituksia, minkä lisäksi Huawei Band 4:llä voi etsiä puhelimen ja laukaista kamerapuhelimen sulkimen.

Hintaa rannekkeella on 44,90 euroa. Värivaihtoehdot ovat musta, punainen ja vaaleanpunainen.

consumer.huawei.com