Cyrus Audio on esitellyt uuden verkkovahvistimen One Castin. Laite noudattelee muotokieleltään vuonna 2016 julkistettua One-vahvistinta ja siitä käyntiin lähtenyttä mallistoa.

Se perustuu Google Castiin, joka tarjoaa mahdollisuuden suoratoistaa musiikkia esimerkiksi Spotifystä, Deezeristä, Tidalista ja Amazon Musicista. Hallinta tapahtuu muutamalla painalluksella mobiilisovelluksesta. Erillistä Cyrus-toistosovellusta ei tarvita, vaan laitteen voi valita toistolaitteeksi suoraan suoratoistosovelluksesta. Tarjolla on myös AirPlay 2 Apple-laitteiden käyttäjille. Myös Bluetooth on vaihtoehto.

Lisäksi laitteesta löytyy fyysisinä liitäntöinä asynkroninen USB, HDMI ARC, optinen, koaksiaalinen sekä RCA ja MM-phono. USB-liitännän kautta PCM-toisto onnistuu 32 bitin ja 192 kilohertsin laadulla ja DSD-toisto 128-kertaisella laadulla. Laitteessa on tarjolla pre-out-lähdöt, joilla sen voi kytkeä erilliseen päätevahvistimeen. Vaihtoehtoisesti voi käyttää omia kaiutinlähtöjä, jotka tunnistavat kaiuttimien impedanssin ja kalibroivat vahvistimen automaattisesti niiden mukaan.

One Castissa on sama neljännen sukupolven D-luokan hybridivahvistin kuin One HD:ssa. Se tarjoaa 100 watin tehon kanavaa kohden. Mukana on myös kuulokevahvistin, joka toimii AB-luokassa. Kuulokelähtönä on 6,3 millimetrin plugi.

Cyrus One Castia voi puheohjata Google Assistantin, Amazon Alexan ja Apple Sirin avulla, jos samasta verkosta löytyy kyseisillä ääniassistenteilla varustettu älykaiutin.

www.cyrusaudio.com

www.highendstudio.fi