Huawei FreeBuds Pro -langattomissa nappikuulokkeissa on nyt uusi ominaisuus, joka mahdollistaa äänen tallentamisen videoiden ja suoratoistojen äänenlaadun parantamiseksi. Laadukas äänitallennus on Huawein oman kamerasovelluksen lisäksi yhteensopiva myös kolmannen osapuolen video- tai suoratoistosovellusten kanssa.

FreeBuds Pro -kuulokkeet muuntuvat kaksisuuntaiseksi äänilaitteeksi, joka tuottaa laadukasta äänitystä. Kuulokkeet tekevät esimerkiksi vlogien kuvaamisesta ja tallentamisesta entistä helpompaa poistamalla turhat johtosotkut, kun jokainen hetki on tallennettavissa täysin johdottomasti. Huawei-älypuhelimen voi laittaa kuvaamaan ja käyttäjä voi siirtyä kauemmas puhelimen luota puheen tallentuessa kirkkaana ja selkeänä.

Huolimatta Huawei FreeBuds Pro -kuulokkeiden pienestä koosta, niissä on 3-mikrofoninen järjestelmä, joka tallentaa käyttäjän äänen tarkasti. Huawein oma, korkealaatuinen Bluetooth-äänen tallennusalgoritmi erottaa tehokkaasti ihmisen äänet ja ympäristön äänet, pakkaa tallennetun äänen ja lähettää sen älypuhelimeen. Huawei FreeBuds Pro -kuulokkeet kattavat äänitaajuusalueen välillä 20 Hz – 20 kHz, jolloin erilaisten, jokapäiväisten äänien tallennus tapahtuu vaivattomasti ja lopputulos näkyy videon laadun parantumisena. Esimerkiksi konsertissa käyttäjät voivat tallentaa eri soittimien ääniä.

Värivaihtoehdot: musta (Carbon Black), valkoinen (Ceramic White) ja huurteisen hopeinen (Silver Frost).
Suositushinta: 199 euroa
Saatavuus: Suomessa valtakunnallisesti 9.11.2020 alkaen.

Lisätietoa: consumer.huawei.com/fi/audio/freebuds-pro/