Huawein ja Porsche Designin yhdessä suunnittelema älykello on klassinen, mutta ylellinen lisäys Huawei Watch GT 2 -perheeseen. Uusi älykello on huippuluokan yhdistelmä Huawein innovatiivista teknologiaa ja Porsche Designin puhdasta ja toiminnallista muotoilufilosofiaa.

Porsche Design Huawei Watch GT 2 -älykellossa on virtaviivainen titaanirunko, joka on samalla kunnianosoitus Porschen huippuautobrändille. Kehys, jonka yläosaan on integroitu ikoninen Porsche Design -logo, on integroitu saumattomasti kellotauluun, mikä antaa kellolle ylellisen ilmeen. Älykellon näyttö on kestävää safiirilasia. Älykellon mukana tulee titaaninen, pikakiinnittyvä ranneke, jonka käyttäjä voi helposti irrottaa tai säätää. Ranneke on kiillotettu täsmällisellä hiekkapuhallusprosessilla täydellisen mattapinnan aikaansaamiseksi.

Porsche Design Icon -symbolilla koristeltu uusi titaanisolki tekee kellon pukemisen ja riisumisen nopeaksi ja helpoksi. Lopputuloksena on virheettömästi suunniteltu, ensiluokkainen älykello, joka on hienostunut ja naarmuuntumaton, ollen näin ihanteellinen jokapäiväiseen käyttöön ja ulkoiluun. Kaksi digitaalista kruunua ovat saaneet inspiraationsa Porsche Designin ikonisesta, punaisesta ympyrästä ja ovat osoitus kellon innovatiivisesta huippuluokan valmistuksesta. Käyttäjät voivat helposti tutustua kellon eri asetuksiin ja kokoonpanoihin muutamalla painalluksella.

Kelloon räätälöidyt Porsche Design -kellotaulut ovat kauniisti muotoiltuja ja tuovat kelloon skarpin ja älykkään loppusilauksen. Klassinen ja aina päällä oleva kellotaulu näyttää ajankulun entistä tyylikkäämmin. Sekä kellon viisarit että numerot ovat helposti luettavissa yhdellä silmäyksellä. E-Pure-kellotaulussa vähemmän on enemmän: Tämä kellotaulu vie ikonisen analogisuuden digitaaliseen aikakauteen. Porsche Design Huawei Mate 40 RS -kellotaulussa näkyvät moottoriurheiluratojen inspiroimat ajoviivat kunnioittavat merkin urheiluautojen DNA:ta ja kilpahistoriaa. Älykello tarjoaa myös innovatiivisen sekuntikellotaulun, jonka avulla käyttäjät voivat aloittaa ajanoton näytön napautuksella.

Monipuoliset harjoittelu- ja terveyden seurantamahdollisuudet

Porsche Design Huawei Watch GT 2 on laadukkaasti rakennettu niin sisä- kuin ulkopuoleltakin. Uusi älykello tarjoaa vaikuttavan kahden viikon akunkeston, langattoman latauksen ja luotettavan digitaalisen terveyden ja aktiivisuuden seurannan käyttäjilleen.

Porsche Design Huawei Watch GT 2 -älykellossa on yli 100 erilaista harjoittelutilaa, mukaan lukien sisä- ja ulkoilulajit, kuten golf, hiihto ja vuorikiipeily. Uusi älykello yhdistää ainutlaatuisen ja tyylipuhtaan muotoilun, erinomaisen kestävyyden ja 50 metrin vedenkestävyyden. Älykellossa on sisäänrakennettuna GPS. Se on näin ollen mitä ihanteellisin kumppani aktiiviselle ja tyylitietoiselle kuluttajalle.

Porsche Design Huawei Watch GT 2 -älykellon sykkeen seuranta on edistynyttä, sillä päivitetty Huawei TruSeen™ 4.0+ -sykemittaustekniikka yhdistyy 6-in-1-LED-linssiin ja safiirilasiin, jotta lukemat olisivat entistä tarkempia. Terveydenseuranta-ominaisuus seuraa ympärivuorokautista sykkeenmittausta, leposykettä, poikkeuksellisia sykevaihteluita, unta, stressitasoja sekä veren happisaturaatiota (SpO2).

Suositushinta: 695 euroa.
Saatavuus Suomessa vahvistuu myöhemmin.
Lisätietoa: porsche-design.com/fi/en/porsche-design-shop/shop/electronics/communication/smartwatch/p9820-porsche-design-huawei-watch-gt-2/?variationCode=4056487008066