Huawei on esitellyt Kiinassa uudet kärkiluokan MediaPad M6 -tabletit. Kokovaihtoehtoina ovat 8,4- ja 10,8-tuumaiset mallit. Paneeleissa on käytetty ips lcd -tekniikkaa ja resoluutio yltää 2 560 x 1 600 pikseliin. Takakamerassa on 13 megapikselin ja selfie-kamerassa kahdeksan megapikselin kenno.

Tablettien sisuksissa hyrrää Huawein tämän hetken tehokkain Kirin 980 -järjestelmäpiiri, jollainen on myös yhtiön järeimmissä puhelimissa. Ram-käyttömuistia on neljä gigatavua ja tallennustilaa versiosta riippuen 64 tai 128 gigatavua. Kummassakin kokoluokassa tabletti on tarjolla joko pelkällä Wi-Fi-yhteydellä tai myös 4G-yhteydellä. Käyttöjärjestelmänä on Android 9 Pie, jonka päällä on EMUI 9.1 -käyttöliittymä. Yhteistä on myös 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja usb-c-latausliitäntä sekä muistikorttipaikka.

Eroavaisuuksiakin on näytön koon lisäksi, sillä suuremmassa mallissa on neljä Harman/Kardon-brändättyä kaiutinta pienemmän version kahden sijaan, ja ne sijaitsevat kyljissä. Pienemmässä mallissa on 6 100 milliampeeritunnin akku, kun taas suuremmassa tabletissa akun kapasiteetti on 7 500 milliampeerituntia. Lisäksi suurempaan malliin voi liittää näppäimistön liitäntäpinneillä ja kotipainikkeeseen on sijoitettu sormenjälkilukija. Pienemmässä mallissa ainoa värivaihtoehto on samppanja, isommassa lisäksi tummanharmaa.

consumer.huawei.com