Uusi Huawei Watch Fit -älykello on trendikäs suorakulmainen, jossa on reunoilta pyöristetty näyttö. Käyttäjän on helppo seurata älykellon avulla omia kuntoilutottumuksiaan ja pysyä perillä omasta terveydentilastaan.

Huawei Watch Fit on ensimmäinen Huawei-älykello, joka tukee Quick-Workout-animaatioita. Yhdistämällä 44 normaalia kunto-ohjelmaa 12 animaatioon, tämä ominaisuus tarjoaa käyttäjille nopean ja helpon tavan treenata, myös ilman älypuhelinta. Älykellosta löytyy myös esimerkiksi voimaharjoitteluohjelmia, vatsalihastreenejä ja muita harjoituksia, jotka käyttäjän on helppo toteuttaa nopeana kotiharjoitteluna.

Niille, jotka haluavat seurata omaa harjoitteluaan yksityiskohtaisesti, on tarjolla 96 harjoitusmuotoa. Niihin sisältyvät 11 ammattilaisharjoitustilaa kattavat suosituimmat liikuntatyypit, kuten juoksun, kävelyn, pyöräilyn, uinnin ja paljon muuta. Lisäksi mukana on 85 muuta harjoittelutilaa, mukaan lukien kuntoharjoittelu, tanssi, pallopelit, vesiurheilu, talviurheilu ja extreme-urheilulajit. Käyttäjä voi helposti valita suosikkiharjoituksensa, jolloin älykello tallentaa muun muassa sykkeen, sykevälin, kalorit, liikunta-ajan ja muut tärkeät tiedot.

Huawei Watch Fit tarjoaa myös 13 juoksuharjoitetta, jotka on räätälöity erityisesti intohimoisille juoksun harrastajille. Kello analysoi juoksunopeuden ja tulokset saadaan reaaliajassa, jotta käyttäjien on mahdollista optimoida omaa harjoitteluaan. Lisäksi älykello on ihanteellinen ulkoilukumppani, sillä siinä on sisäänrakennettu GPS ja 5ATM:n vesitiiviys.

Terveydentilan ja hyvinvoinnin seuraamista entistä helpommin ja tarkemmin

Kuluttajat ovat entistä tietoisempia henkilökohtaisista terveystiedoistaan ja vaativat kattavia terveyden seurantaominaisuuksia. Huawei Watch Fit on suunniteltu vaativalle kuluttajalle, sillä se tarjoaa esimerkiksi sykkeen, unen ja veren happisaturaation (SpO2) seurannan.

Huawein oman TruSeen 4.0 -sykemittausteknologian avulla Huawei Watch Fit tarjoaa älykästä taustasykemittausta. Se näyttää käyttäjän nykyisen leposykkeen sekä infografiikkaa siitä, kuinka käyttäjän syke on muuttunut viimeisen 24 tunnin aikana. Älykellosta löytyy myös poikkeuksellisen sykkeen havaintotoiminto, joka ilmoittaa kun jatkuva leposykkeesi on liian korkea tai liian matala.

Huawei TruSleep 2.0 -teknologian avulla käyttäjä pystyy tarkkailemaan omaa untaan entistä paremmin. Älykello tarjoaa univaiheiden seurannan, reaaliaikaisen sykemittauksen ja nukkumisen aikana tapahtuvan hengityksen laadun seurannan. Älykello tunnistaa myös, kun käyttäjä nukahtaa ja herää. Älykello tarjoaa kattavan analyysin käyttäjän unesta ja se näyttää esimerkiksi unen eri vaiheet, kuten kevyen unen, syvän unen, REM-unen ja hereilläolon, sekä niiden prosenttiosuudet. Hyödyntämällä Huawei AI -teknologiaa kello pystyy tunnistamaan tarkasti kuusi tyypillistä unihäiriötä, mukaan lukien nukahtamisvaikeudet, kevyen unen, levottomuuden, aikaisen heräämisen, liiallisen unien näkemisen sekä epäsäännöllisen työ- ja lepoaikataulun. Näiden tietojen ja niistä kootun analyysin avulla Huawei Watch Fit tarjoaa satoja unenparannusehdotuksia. Käyttäjät voivat helposti seurata omaa untaan joka yö parantaakseen terveyttään, sillä älykellon akku kestää todella pitkään

Huawei Watch Fit -älykellossa on kattavasti erilaisia terveysseurantaominaisuuksia, SpO2-seuranta, stressitason seuranta sekä kuukautiskierron seuranta. Käyttäjän on siis mahdollista saada paljon tietoa omasta terveydentilastaan. SpO2-seurannan avulla käyttäjä voi tarkkailla veren happisaturaatiota, stressitason seuranta tarjoaa hengitysharjoituksia rentoutumiseen ja kuukautiskierron seuranta auttaa naispuolisia käyttäjiä tarkkailemaan omaa kiertoaan. Älykello myös ennustaa kuukautiskierron.

Älykello joka mukailee persoonaasi

Huawei Watch Fit -älykellossa on huoliteltu, suorakulmainen näyttö, jonka reunat on pyöristetty käyttömukavuuden maksimoimiseksi. Suuren, 1,64 tuumaisen AMOLED HD -näytön avulla käyttäjä voi harjoitella älykelloa varten kehitettyjen animoitujen kuntokurssien tahdissa. Näytössä on hyvin ohuet kehykset, jolloin häikäisevä ja värikäs näyttö pääsee oikeuksiinsa.

Vain 34 grammaa painava Huawei Watch Fit on tyylikäs ja tuntuu kevyeltä kuin urheiluranneke. Älykellon rannehihnan väreissä on valinnanvaraa, sillä älykello tulee saataville kolmessa eri värissä: mintunvihreänä, vaaleanpunaisena ja mustana. Hengittävä, miellyttävä hihna yhdessä pitkäkestoisen akunkeston kanssa takaavat sen, että käyttäjän ei tarvitse jatkuvasti riisua kelloa. Watch Fit -älykello tukee myös Huawein nopeaa lataustekniikkaa. Viisi minuuttia latausta voi tarjota riittävästi latausta älykellon ylläpitoon koko päivän tyypillisessä käytössä.

Huawei Watch Fit tarjoaa käyttäjilleen yli 130 erilaista kellotauluvaihtoehtoa, joten älykellosta on helppo tehdä omannäköisensä. Huawei Watch Face Store -sovelluksen avulla käyttäjä voi siirtää kuvia älypuhelimestaan älykelloon ja personoida kelloa myös näin. Käyttäjä voi myös valita kellotaululla näytettävät tiedot omien tarpeidensa mukaan. Kellon näytölle on valittavana kuusi erilaista kellotaulua, jotka kertovat kellonajan yhdellä silmäyksellä.

Värivaihtoehdot: Mintunvihreä, vaalenapunainen ja musta
Suositushinta: 119 euroa
Lisätietoa: consumer.huawei.com/fi/wearables/watch-fit/