Tekniikan kehittyessä isokokoiset ja kömpelöt videoprojektorit ovat historiaa. Siinä missä projektorin virittäminen vaati ennen työlästä käyttöönottoa, oikean kuvakulman etsimistä ja monien johtojen kytkemistä, nykyaikaiset Philips-videoprojektorit ovat sekunneissa käyttövalmiita. Mikä parasta, ne on tehty niin helppokäyttöiseksi ja helposti mukana kulkeviksi, että niitä voi käyttää lähes missä tahansa.

Yhteistä kaikille Philips PicoPix-matkaprojektoreille on hyvä kuvanlaatu, helppo käytettävyys ja äänentoisto. Jokainen malleista osaa toistaa videoita ja kuvia vaivatta suoraan älylaitteelta. Näin haluamansa suoratoistopalvelun, kuten Netflixin tai YouTuben, voi helposti käynnistää älylaitteen sovelluksesta projektorin toistaessa kuvan. Lisäksi projektorin kaiutin toistaa äänen älylaitteen omaa äänentoistoa voimakkaammin ja selkeämmin.

Philips PicoPix Max

Philips PicoPix Max on ladattavien akkukäyttöisten projektorien lippulaivamalli, joka kykenee tuottamaan jopa 120 tuuman videokuvaa täysteräväpiirtoisella 1080p-tarkkuudella. Täydellä latauksella virtaa riittää peräti 3,5 tunnin käyttöön. Suoratoistopalvelun voi helposti käynnistää suoraan projektorin omasta mediatoistimesta. Lisäksi sisältöä voi toistaa älypuhelimelta langattomasti Miracast- tai AirPlay-tekniikalla. Projektori tukee myös langattomia Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyksiä. Nelinkertaisen led-valotekniikan ansiosta kuva on valovoimainen ja kirkas. Keystone-säädöt ja automaattitarkennus takaavat selkeän ja tarkan kuvan. Monipuolisten liitäntöjen (2 x USB-C, HDMI, USB-A ja 3,5 millimetrin stereoliitäntä) ansiosta projektoria voidaan käyttää moniin eri käyttötarkoituksiin. Laitteessa on myös MicroSD-korttipaikka omien kuvausten katseluun. Ääni toistuu selkeästi sisäisistä stereokaiuttimista.

PicoPix Nano

Taskukokoinen PicoPix Nano on miniprojektori meneviin tarpeisiin. Älypuhelintakin pienempi ja vain 136 grammaa painava matkaprojektori kykenee heijastamaan 55 tuuman kuvan 360p-kuvatarkkuudella. Projektorissa on langattoman Wi-Fi-yhteyden kautta tuki Miracast- ja AirPlay-lähetystekniikoille. Sisäisellä mediatoistimella onnistuu monenlaisen videosisällön suoratoisto. Liitäntöinä Nanossa on usb-liitäntä ja 3,5 millimetrin stereoliitäntä. Lisäksi laitteessa on MicroSD-korttipaikka. Sisäisen kaiuttimen ansiosta äänet toistuvat suoraan projektorista. Täydellä latauksella projektorista riittää virtaa 80 minuutin käyttöön.

NeoPix Ultra 2

Verkkovirtaan liitettävät NeoPix-projektorit tarjoavat perinteisemmän projektorikokemuksen 55 – 100 tuuman kokoluokassa ja 480p – 1080p -tarkkuuden välillä mallikohtaisesti vaihdellen. Kaikki NeoPix-mallit käyttävät digitaalisia keystone-säätöjä ja niissä on monipuoliset liitännät (HDMI, USB ja 3,5 millimetrin stereoliitäntä). Esimerkiksi NeoPix Ultra 2 kykenee heijastamaan 65 tuuman kuvan täysteräväpiirtoisella 1080p-tarkkuudella. Suoratoistopalvelun voi käynnistää helposti suoraan projektorin omasta mediatoistimesta. Lisäksi sisältöä voi toistaa älypuhelimelta langattomasti Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyksillä Miracast- tai AirPlay-tekniikoilla. Keystone-säädöt ja automaattitarkennus takaavat selkeän ja tarkan kuvan. Lisäksi projektorissa on monipuoliset liitännät eri käyttötarkoituksiin. Näitä ovat 2 x HDMI, VGA, RCA, USB, MicroSD-korttipaikka ja 3,5 millimetrin stereoliitäntä.

Suositushinnat
Philips PicoPix Max: 899 euroa
Philips PicoPix Nano: 169 euroa
Philips NeoPix Ultra 2: 349 euroa

Lisätietoa: philips.fi/c-m-so/projektorit