Huawei FreeBuds 3i -kuulokkeista löytyy kaksi ulospäin suuntautuvaa mikrofonia ja yksi sisäänpäin osoittava mikrofoni. Ulospäin suuntautuvat mikrofonit havaitsevat ympäröivää melua ja vastaavat siihen aktiivisesti melun torjunnalla, kun taas sisäänpäin osoittava mikrofoni poimii korvista muita ääniä, jotka se suodattaa pois, vähentäen aktiivisesti taustamelua jopa 32 desibeliä. Kolme mikrofonia tarjoavat perinpohjaisen kohinanvaimennuksen puheluiden laadun ja ensiluokkaisen kuuntelukokemuksen parantamiseksi.

Huawein FreeBuds 3i -kuulokkeissa on korvakäytävän sulkevat silikonikumitulpat, jotka tukevat aktiivista taustamelun vaimennusta entistä tehokkaammin. Kumitulppia tulee kuulokkeiden mukana neljässä eri koossa, mikä mahdollistaa entistä miellyttävämmän käyttäjäkokemuksen.

Kuulokkeissa on 10 millimetrin kaiutinelementti, sekä kosketustoiminnot äänentoiston ja puheluiden hallintaan. Älykkäät kuulokkeet keskeyttävät musiikintoiston, kun kuulokkeet otetaan pois korvista ja jatkavat musiikin toistoa, kun ne asetetaan takaisin paikoilleen.

Kuulokkeet toimivat saumattomassa vuorovaikutuksessa Huawei-älypuhelimen kanssa. Laitepari muodostuu heti, kun avaat kuulokkeiden säilytyskotelon. Puhelimen näytöltä voit käynnistää äänentoiston tai tarkistaa latauksen tarpeen.

Musiikkia voi kuunnella täyteen ladatulla akulla noin 3,5 tuntia. Yhteenlaskettu soittoaika on latauskotelon avulla jopa 14,5 tuntia.

Huawei FreeBuds 3i -kuulokkeiden suositushinta on 99 euroa. Kuulokkeet ovat saatavilla kiiltävän valkoisena ja niiden myynti alkaa Suomessa valtakunnallisesti maanantaina 15.6.2020. Kiiltävän musta väri tulee myyntiin heinäkuussa.

consumer.huawei.com/fi