Microsoftin Surface 2 Headphones -vastamelukuulokkeet ovat Tokmannilla tarjouksessa 139 eurolla, kun valmistajan suositushinta on 279,99 euroa. Kuulokkeet tosin ovat jo pari vuotta vanhat, ja niitä on saanut ainakin Tokmannilta parinsadan euron hintaan. Tarjous on voimassa joulukuun loppuun tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Surface 2 Headphones -kuulokkeissa on muutama mainio yksityiskohta. Äänenvoimakkuuden säätö hoituu kuulokekuppia kiertämällä, samoin vastamelutoiminnon säätö. Muut säädöt hoituvat napautustoiminnoilla.

Vastamelutoiminnossa on 13 erilaista tilaa. Esimerkiksi The Verge toteaa arviossaan, etteivät äänenlaatu ja vastamelutoiminnon tehokkuus yllä Bosen ja Sonyn suosittujen kilpailijoiden tasolle. Vastamelutoimintoa ei myöskään saa pois päältä ilman läpikuuluvuustilaa. Hintakin tosin on etenkin tarjouksessa merkittävästi edullisempi.

Akun luvataan riittävän 18,5 tunniksi langattomassa kuuntelussa. Bluetooth-yhteys on versiota 5.0 ja se tukee multipoint-liitettävyyttä, joten kuulokkeisiin voi yhdistää useita laitteita samanaikaisesti. Kuuntelu onnistuu myös 3,5 millimetrin liittimellä varustetulla johdolla. Mukana tulee muun muassa järeä kuljetuskotelo.

microsoft.com/fi-fi