Boston Distribution on tuonut Suomessa myyntiin Insta360 ONE X -actionkameran. Siinä erityistä on 360 asteen näkökenttä ja 5,7K-videotarkkuus, joilla kuvaus onnistuu 30 kuvan sekuntinopeudella. 4k-tarkkuus puolestaan sujuu 50 kuvan sekuntinopeudella ja 3k-videokuvaus 100 kuvan sekuntinopeudella. Niinpä kameralla voi toteuttaa myös hidastuksia.

Videokuvaa voi maustaa elokuvamaisilla erikoisefekteillä. Kamerassa on myös FlowState-kuvanvakautus, minkä ansiosta sen luvataan tarjoavan tasaista kuvaa myös ilman gimbaalia. Se perustuu liikettä eri kuvakulmista analysoiville algoritmeille.

Kuvakulmia pystyy valitsemaan ja muokkaamaan jälkikäteen sovelluksessa. Myös videomateriaalin nopeuden pystyy säätämään siellä eri kohdissa videota. Sovellus häivyttää myös selfietikun. 1,2 metrin mittainen Insta360 Invisible -tikku on saatavilla erikseen 25 euron hintaan.

Videokuvan lisäksi kameralla pystyy ottamaan myös 18 megapikselin valokuvia, hdr-kuvia, intervallikuvia, ajastettuja kuvia ja timelapse-videoita. Kamerassa on 5,8 gigahertsin taajuudella toimiva Wi-Fi-yhteys, jolla sen voi yhdistää muihin laitteisiin. Mukana tulee Lightning-, usb-c- ja micro-usb-johdot.

Selfie-tikun ohella lisävarusteita ovat 29 euroa maksava Drifter-heittotikka, 39 euron hintainen Bullet Time -kahva, 99 euron Dive Case -sukellussuoja, 49 euron Venture Case -roiskesuoja ja 69 euron GPS Smart Remote -kaukosäädin. Drifter-tikalla kameraa pystyy heittämään. Bullet Time on kahvan ja selfietikun yhdistelmä, jolla voi toteuttaa nopeasti kohteen ympärillä pyöriviä videoita. Kaukosäädin puolestaan taltioi otoksiin gps-sijaintitiedot.

Kameran hinta on 459 euroa. Se on saatavilla heti.

www.insta360.com

www.boston.fi