Jabra on esitellyt täyslangattomat Evolve2 Buds -kuulokkeet. Monista kilpailijoista poiketen kyseiset kuulokkeet on suunniteltu erityisesti hybridi- ja etätyöskentelyä varten. Ne on sertifioitu muun muassa Microsoft Teamsia ja Zoomia varten.

Kuulokkeet on varustettu aktiivisella vastamelutoiminnolla ympäristöäänien minimoimiseksi. HearThrough-toiminnon avulla käyttäjä pystyy kuuntelemaan halutessaan myös ympäristön ääniä.

Keskusteluissa MultiSensor Voice -teknologia hyödyntää käyttäjän äänen selkiyttämisessä neljää mikrofonia, luujohtimia ja edistyneitä ohjelmistoalgoritmeja. MyFit-toiminnallisuuden luvataan takaavan korvanappien istuvuuden ja SafeTone-ominaisuus taas vahtii turvallista kuuntelutasoa.

USB-liitäntään kytkettävällä lähettimellä Bluetooth-kantaman luvataan yltävän 20 metriin tavallisen 10 metrin sijaan. Tarjolla on myös monipiste-Bluetooth-yhteys, jonka ansiosta kuulokkeet pystyy yhdistämään kahteen laitteeseen samanaikaisesti. Akunkestoa luvataan kertalatauksella viideksi tunniksi. Latauskotelon voimin käyttöaika yltää 33 tuntiin.

Jabra Evolve2 Buds -kuulokkeiden luvataan tulevan myyntiin marraskuun lopulla. Hinnat alkavat 259 eurosta.

jabra.com