WhatHiFi on testannut täyslangattomat Jabra Elite 65t -nappikuulokkeet. Lehti luonnehtii niiden käyttöä mukavaksi ja helpoksi. Oikeanpuoleisesta löytyy näppäin puhelimeen vastaamista ja toiston hallintaa varten. Sen avulla voi myös valita ambient-tilan, jolloin ympäristöäänet pääsevät läpi mikrofonien kautta.

Mukana tulee kolmen kokoisia korvasovittimia, usb-johto sekä latauskotelo, jolla voi ladata kuulokkeet kaksi kertaa uudelleen. Yhdellä latauksella akunkestoa luvataan viitisen tuntia. Kuulokkeet tukevat myös pikalatausta, jolloin 15 minuutin latauksella saa 90 minuuttia lisää kuunteluaikaa.

Sovelluksessa on säädöt muun muassa ympäristöäänten tasolle ja taajuuskorjaimelle. Kuulokkeet myös pysäyttävät toiston, kun kuuloke otetaan pois korvasta. Testin mukaan yhteyden muodostaminen puhelimesta kuulokkeisiin on helppoa, ja yhteys pysyy hyvin niin kuulokkeiden välillä kuin kuulokkeiden ja puhelimenkin välillä.

Toisto on sinänsä uskollista, hieman keskialue- ja diskanttivoittoista, mitä voi säätää taajuuskorjaimella enemmän omalle korvalle sopivaksi. Dynamiikassa on kuitenkin arvion mukaan toivomisen varaa, ja intohimoa puuttuu etenkin verrattuna Sonyn WF-1000X:ään ja Bosen Soundsport Freehen.

Koko WhatHiFin arvion voi lukea täältä.