Logitechin omistama Jaybird on esitellyt uudet langattomat Tarah-nappikuulokkeet. Urheilukäyttöä ajatellen ne ovat veden- ja hienkestävät ipx7-sertifikaatin mukaisesti. Kuulokkeet voi siis upottaa puoleksi tunniksi metrin syvyyteen. Taraheissa on kaksinkertainen nanopinnoite, jonka luvataan auttavan kuulokkeita kestämään myös kaatosateen.

Toistoa pystyy räätälöimään omaan makuun sopivaksi Jaybird-sovelluksesta esimerkiksi taajuuskorjaimella. Sen kautta voi myös hyödyntää Spotify-soittolistoja harjoitellessa. Vaihdettavilla korvasovittimilla kuulokkeet pystyy muokkaamaan omaan korvakäytävään sopiviksi ja yhteysjohdon pystyy kiristämään omaan päähän sopivaksi.

Akunkestoa luvataan kuusi tuntia yhdellä latauksella. Jos muistaa juuri ennen treeniä akun olevan lopussa, niin kymmenen minuutin pikalatauksella saa jo tunnin tehokasta peliaikaa. Johdossa on painikkeet äänenvoimakkuuden säätöön ja puheluiden hallintaan. Mukana on myös mikrofoni, ja kuulokkeet ovat yhteensopivat Siri- ja Google Assistant -puheavustajien kanssa.

Jaybird Tarah -kuulokkeet tulevat myyntiin heti. Hintaa on 109 euroa ja värivaihtoehtoina keltamusta, harmaanvihreä ja vaaleansininen.

www.jaybirdsport.com