Olitpa sitten kotona, töissä tai matkoilla JBL CLUB tarjoaa pro-luokan äänen, kuuntelijaystävälliset toiminnot sekä korkealaatuisen muotoilun juuri sinulle personoiduilla asetuksilla. Kuulokesarjan tähti on JBL CLUB ONE. Lippulaivakuulokkeet ovat varusteltu huippuluokan äänellä sekä grafeeniajureilla ja True Adaptive vastameluteknologialla. Ne tarjoavat kuuntelijaa hellivän yhdistelmän musikaalisuutta ja JBL:n parasta vastamelutekniikkaa.

JBL CLUB ONE kuulokkeiden legendaarinen JBL Pro Sound on toteutettu virheettömän äänenlaadun mahdollistavien 40mm:n kustomoitujen grafeeniajurien avulla, vieden näin kuulijan ammattilaisten äänentoiston tasolle. Johtava, uskomattoman kevyt ja kestävä materiaali on valittu sen kyvystä vähentää säröä ja parantaa tarkkuutta. Huippuluokan ajurit toistavat huomattavan tarkkoja korkeita taajuuksia, siitä huolimatta ne eivät unohda JBL:lle tyypillistä muhkeaan bassoon nojaavaa suorituskykyä. True Adaptive vastamelutekniikka on uskomattoman tehokas ja mukautuva. Se reagoi ympäristöön ja sen muutoksiin jopa 50.000 kertaa sekunnissa, kompensoiden näin reaaliajan äänivuodot kuten hiukset, silmälasit tai pään liikkeet. JBL CLUB ONE tuottaa mukaansatempaavan soundielämyksen, ihan missä vain.

Sarjaa täydentävät aktiiviset over-ear JBL CLUB 950NC-vastamelukuulokkeet ja kompaktimmat on-ear JBL CLUB 700BT -kuulokkeet. Premium-tason muotoilu sekä materiaalit ovat koko sarjan huippu ominaisuuksia. Kohokohtina mainittakoon nahkaiset pannat, metalliset nivelosat, magneettiset vaihdettavat korvakupit, palloksi taittuva muotoilu sekä käyttökelpoiset lisätarvikkeet.

Koko sarja on Hi-Res sertifioitu ja sisältää Bluetooth 5.0 yhteensopivuuden mahdollistaen vakaan yhteyden sekä parhaan mahdollisen akun keston. Audioinsinöörit ovat suunnitelleet JBL:n alan johtavan äänikäyrän, joka perustuu vuosikymmenten laajan ja korkealaatuiseen tutkimustyöhön. Maailman parhaat audioammattilaiset sekä muusikot ovat hienosäätäneet äänen varmistaaksen, että JBL CLUB käyttäjä kuulee musiikin lähes kuten se on masteroitu.

Huippuluokan äänen lisäksi JBL CLUB sarja on varustettu Google Assistant- ja Amazon Alexa- puheavustajilla sekä Stage+ -toiminnolla. Aktivoimalla kuulokkeet “My JBL Headphones” -sovelluksella käyttäjät voivat halutessaan kustomoida omat kuuntelumieltymyksensä sekä valita planeetan legendaarisimpien DJ:den soundiprofiilin. Kaikkien kolmen Bluetooth kuulokkeiden mukana tulee 1.2 metrin äänipiuha ja mikrofoni. CLUB ONE mallin mukana on myös 1.5 metrin kierrejohto, lentokonesovitin sekä 3.5mm ja 6.3mm adapterit. JBL CLUB 700BT mallin on varustettu korkealaatuisella suojapussilla, kun taas JBL CLUB 950NC ja ONE ovat varustettuja kestävällä suojakotelolla, varmistaen näin kaikkien kolmen kulkevan helposti mukana työ- tai lomamatkoilla.

fi.jbl.com