JBL on esitellyt CES 2019 -tapahtumassa uuden Live-kuulokemalliston. Siihen kuuluu viisi mallia.

Sarjan kärkimalli on Live 650BTNC, joka on korvan ympäröivä bluetooth-kuuloke vastamelutoiminnolla. Akunkestoa luvataan 20 tunniksi. Hallinta tapahtuu kosketusnäppäimillä. Kuulokkeet tukevat Amazon Alexa -ja Google Assistant -puheavustajia. Hinta Yhdysvalloissa on 199,95 dollaria.

Hieman edullisemmassa, Live 500BT -mallissa ei ole vastamelutoimintoa. Ne ovat myös korvan ympäröivää mallia. Kosketuspainikkeet ja puheavustajat sen sijaan ovat niissäkin mukana. Kuulokkeissa on lisäksi TalkThru-toiminto, joka tiputtaa äänenvoimakkuutta niin, että kuulokkeet päässä on mahdollista keskustella. Lisäksi on Ambient Aware -tekniikka, joka päästää enemmän ympäristöääniä kuulokkeisiin. Akunkestoksi luvataan 30 tuntia. Hintaa kuulokkeilla on 149,95 dollaria.

Sankakuulokkeista edullisin on Live 400BT, joka on korvan päälle asetettava. Akunkestoksi luvataan 24 tuntia. Myös niissä on TalkThru ja Ambient Aware -toiminnot sekä samaiset puheavustajat. Hinta on 99,95 dollaria.

Lisäksi Live-mallistoon kuuluu kaksi nappikuuloketta. Live 200BT on niskapannallinen ja langaton malli, joka tukee multipointia. Kuulokkeille luvataan 10 tunnin akunkesto ja latausajaksi kaksi tuntia. Hinta on Yhdysvalloissa 69,95 dollaria.

Live 100 taas on perinteinen langallinen malli, jolla voi myös aktivoida puheavustajan. Hinta on 39,95 dollaria.

Hinnat ja saatavuus Suomessa eivät ole toistaiseksi tiedossa.

fi.jbl.com