Pioneer on esitellyt uuden AV-vahvistimen. VSX-534 on edullinen vahvistin, joka on vain 14,8 senttimetriä korkea.

VSX-534 on 5.2-kanavainen ja se tukee Dolby Atmos -ja DTS:X -toistoa 3.2.2-kanavaisena. Tulevalla päivityksellä saapuu myös Dolby Atmos Height Virtualizer ja DTS Virtual:X -teknologiat, joilla on mahdollista saada virtuaalisesti Atmos-tyyppistä toistoa myös silloin, kun yläkaiuttimia ei ole käytössä. Lisäksi vahvistimessa on DTS:n Neural:X ja Dolby Surround -ylinäytteistysteknologiat.

Vahvistimessa on MCACC -huonekalibrointijärjestelmä. Reflex Optimizer -ja Phase Control -teknologiat puolestaan selättävät vaihevirheitä. Dialogue Enhancement taas selkeyttää puheäänen taajuuksia. Tehoa luvataan 135 wattia kanavaa kohti.

Hdmi-liitäntöjä on neljä kappaletta ja ne tukevat 4k, hdr10-, hlg- ja Dolby Vision -läpivientiä. Sisääntuloja löytyy optisena, koaksiaalisena ja analogisena. Laitteessa on myös usb-liitäntä. Langatonta toistoa varten vahvistimessa on bluetooth.

Valmistajan ilmoittama hinta on 379 euroa. Vahvistimen on ilmoitettu saapuvan myyntiin helmikuussa. Tarkat hinnat ja aikataulut Suomessa eivät ole tiedossa. Värivaihtoehdot ovat musta ja hopeanharmaa.

Korjaus 29.5.2019. Vaihdettu oikean laitteen takapaneelikuva.

www.pioneer-audiovisual.eu/fi

www.loudgroup.fi